xKemalC Uzman Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 8 4 Mayıs 2024 #1 Recep Baltaş dedi: Bay Trail için bu sürücü son sürüm gibi. Kurup tekrar dener misiniz? Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] This download installs the Intel® Graphics Driver for Baytrail and 3rd generation. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Kod: Yüklenmekte olan sürücü bu bilgisayar için doğrulanmamış. Lütfen bilgisayarın üreticisine başvurarak uygun sürücüyü edinin. Kur kapatılacak. Daha fazla bilgi ister misiniz? Intel destek web sitesine yönlendirilmek için Evet'i tıklatın. Böyle bir hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
Recep Baltaş dedi: Bay Trail için bu sürücü son sürüm gibi. Kurup tekrar dener misiniz? Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] This download installs the Intel® Graphics Driver for Baytrail and 3rd generation. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Kod: Yüklenmekte olan sürücü bu bilgisayar için doğrulanmamış. Lütfen bilgisayarın üreticisine başvurarak uygun sürücüyü edinin. Kur kapatılacak. Daha fazla bilgi ister misiniz? Intel destek web sitesine yönlendirilmek için Evet'i tıklatın. Böyle bir hata veriyor.
Çözüm Recep Baltaş 4 Mayıs 2024 Bu rehberle yükleyebilirsiniz. INF seçip elle yükleyeceksiniz: Yapamazsanız bağlanıp yapayım. Böylece bizim kendi rehberimiz olur...
Bu rehberle yükleyebilirsiniz. INF seçip elle yükleyeceksiniz: Yapamazsanız bağlanıp yapayım. Böylece bizim kendi rehberimiz olur...
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 4 Mayıs 2024 #11 Bekliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS xKemalC Uzman Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Beğeniler 8 4 Mayıs 2024 #12 Recep Baltaş dedi: Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaptım. Bilgileri nereden paylaşmamı istersiniz? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaptım. Bilgileri nereden paylaşmamı istersiniz?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 4 Mayıs 2024 #13 Sürücü INF yöntemiyle sorunsuz bir biçimde yüklendi. Artı 0 Eksi