T tuna669 Çalışkan Katılım 27 Aralık 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 2 28 Aralık 2025 #1 Oyunlar belli bir yere kadar iniyor, sonra bu hatayı alıyorum ama 5 MB, 10 MB gibi düşük boyutlara sahip oyunlar yükleniyor. İşletim sistemim Windows 7. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2025
Oyunlar belli bir yere kadar iniyor, sonra bu hatayı alıyorum ama 5 MB, 10 MB gibi düşük boyutlara sahip oyunlar yükleniyor. İşletim sistemim Windows 7.
emiryuksel Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 155 Çözümler 5 Beğeniler 113 Yer Kadıköy 28 Aralık 2025 #2 Aslında Steam Windows 7 için desteğini kesmişti, özel çalışabilen bir sürüm mü yüklediniz?
KS KS T tuna669 Çalışkan Katılım 27 Aralık 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 2 28 Aralık 2025 #3 emiryuksel dedi: Aslında Steam Windows 7 için desteğini kesmişti, özel çalışabilen bir sürüm mü yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Şu an evet ama normal yeni sürümüde denedim onda da aynı sorunu yaşadım vxkex denen bir uygulama sayesinde açılabiliyor.
emiryuksel dedi: Aslında Steam Windows 7 için desteğini kesmişti, özel çalışabilen bir sürüm mü yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Şu an evet ama normal yeni sürümüde denedim onda da aynı sorunu yaşadım vxkex denen bir uygulama sayesinde açılabiliyor.