Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
DisplayPort kablosudur.
Bu işinizi fazlasıyla görür:
10 sene sonra da işimi görsün derseniz:
DisplayPort kablosudur.
MwolfTR
Başarılı
Peki Gamepower vivid V80 monitör kutusu içinden çıkar mı yoksa ayrı olarak mı sipariş etmeliyim.
- Makaleler
- 10
Peki Gamepower vivid V80 monitör kutusu içinden çıkar mı yoksa ayrı olarak mı sipariş etmeliyim.
O monitör gerçekten 280 Hz vermez. Boşuna para vermişsiniz. Tavsiyem iade edip düzgün bir monitör alın.
MwolfTR
Başarılı
O monitör gerçekten 280 Hz vermez. Boşuna para vermişsiniz. Tavsiyem iade edip düzgün bir monitör alın.
Neden vermesin ne gibi bir sıkıntı oluşturabilir ki en fazla?
- Makaleler
- 10
Kısa sürede elinizde kalır. Ghosting ve ışık sızmalarını saymıyorum bile. Paranız çöp olur gider. 280 Hz gerçek değeri değildir onun. OC hali filan olabilir ki imkansız o.
abdullahdemir
Uzman
DisplayPort kablosudur.
Kendim de 5 yıldır Ugreen kullanıyorum, sürekli tak, çıkar yaptım, büktüm daha hiç sorun yaşamadım.
Ghosting, ışık sızması vb. sorunlar bayağı uğraştıracaktır sizi, iade edebilirseniz alternatif olarak:
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.998,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!