Yalnız Noctua'dan kastınız NT-H1'se o macun MX-4'le benzer seviyede. TF-8'se onlardan cok daha iyi. Noctua daha uzun ömürlüdür eyvallah ama TF-8 zaten 2 gram, en az 3 defa sürersin. Ben 1 gr macunu bile 2 defa sürdüm. Ayrica Thermalright macunlar da cok uzun ömürlü.
Yalnız Noctua'dan kastınız NT-H1'SE o macun MX-4'le benzer seviyede. TF-8'SE onlardan cok daha iyi. Noctua daha uzun ömürlüdür eyvallah ama TF-8 zaten 2 gram, en az 3 defa sürersin. Ben 1 gr macunu bile 2 defa sürdüm. Ayrica Thermalright macunlar da cok uzun ömürlü.
Yalnız Noctua'dan kastınız NT-H1'se o macun MX-4'le benzer seviyede. TF-8'se onlardan cok daha iyi. Noctua daha uzun ömürlüdür eyvallah ama TF-8 zaten 2 gram, en az 3 defa sürersin. Ben 1 gr macunu bile 2 defa sürdüm. Ayrica Thermalright macunlar da cok uzun ömürlü.
Hocam, iletkenlik seviyesi açısından oyle. Noctua'nın premium kalitesine lafım yok ama Thermalright artık F/P olma açısından Noctua ürünlerine kafa tutuyor. Bence TF-8'e sans vermek gerek. Daha once 9800X3D sisteme stoklarda varken TF-9 alıp sürdüm, gerçekten Hydronaut aldığıma pişman oldum...
Hocam, iletkenlik seviyesi açısından oyle. Noctua'nın premium kalitesine lafım yok ama Thermalright artık F/P olma açısından Noctua ürünlerine kafa tutuyor. Bence TF-8'e sans vermek gerek. Daha once 9800X3D sisteme stoklarda varken TF-9 alıp sürdüm, gerçekten Hydronaut aldığıma pişman oldum...
Hydronaut öneririm kesinlikle. Pump out riski yok, değerleri cok iyi. i9-12900K 5.3GHz OC'li sekilde kullanıyorum.
Fiyati ne yazık ki uçmuş. Thermalright TF-9 bakabilirsin diyecektim stokta kalmamış. Bildiğimiz TF-7 uygun olur lakin sürmesi biraz zor. Spatulayla iyice yaymak gerekli.
Soğutucunuz nedir acaba? Soğutucunuz yeterli bir şey olduktan sonra 5800x3D'ye MX-6'da sürseniz oldukça iyi performans verecektir zaten ama TF8 almak daha mantıklı ona lafım yok.