muhammetaktas122
Uzman
RAM'e voltaj yüksek verdikten sonra yandı, iade olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten görüntü gelmiyor hocam yandıYanması garip, normalde görüntü gelmez yanmaz diye biliyorum.
İade tabii ki olmaz. Yanık ürünü niye alsınlar özellikle senden kaynaklı yandıysa?
Geçmiş olsun. RAM fiyatları uçtu, aldı başını gitti maalesef.
Zaten öyle düşündüm ben de hocam.Olmaz. Kullanıcı hatası oluyor. Yaktıysanız özellikle belli olur garantiye falan gönderseniz.
Evet öyle ama maalesef 1 tane alacağız. Anakart bakıyordum... Neden voltaj yükselttim ki? Bana bir daha overclock vs. demeyinGeçmiş olsun. RAM fiyatları uçtu, aldı başını gitti maalesef.
dram high voltage mode enabled yaptım hocam ordan oldu sanırım resim atarmısın hocam acaba rica etsemYanmamis olabilir bu arada. BIOS resetlediniz mi? Bu kadar kolay yanabilecegini zannetmiyorum. Yuksek voltaj verebilmek icin bile bir ayari aktif etmek gerekiyor aslinda. Tüm anakartlarda öyle mi bilmiyorum ama bendeki Asus anakartta yuksek voltaj ayarini acmak gerekiyor.
Öyle yapıcam hocamNe yaptınız hocam? RAM'lere birden 2.0V mi verdiniz? Almazlar, garanti de kullanıcı hatası diyecektir ve değişim yapmayacaktır. Soğuk su içerek yeni RAM'lere bakın.
İşlemci yansaydı nasıl olurdu hocam? Yani tepki olarakNe yaptınız hocam? RAM'lere birden 2.0V mi verdiniz? Almazlar, garanti de kullanıcı hatası diyecektir ve değişim yapmayacaktır. Soğuk su içerek yeni RAM'lere bakın.
Sıfırladım hocam olmadıYanmamis olabilir bu arada. BIOS resetlediniz mi? Bu kadar kolay yanabilecegini zannetmiyorum. Yuksek voltaj verebilmek icin bile bir ayari aktif etmek gerekiyor aslinda. Tüm anakartlarda öyle mi bilmiyorum ama bendeki Asus anakartta yuksek voltaj ayarini acmak gerekiyor.