Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Throttle yiyene kadar termal macunu degistirmeyeceksin bu kadar. Termal macun 6 ayda bir degistirilmeli gibi cumleler safsata aslinda.
3000G islemcisini termal macunsuz kullaniyordum. Yaz aylarinda 45 dereceleri goruyordu.
3000G islemcisini termal macunsuz kullaniyordum. Yaz aylarinda 45 dereceleri goruyordu.
Ooo, tus sökme falan oldukca ince iscilik. Hiç gelemem.klavye yakininda kesinlikle bir şey yemedigim icin ihtiyac duymuyorum zaten.
Ya bende normalde yapmıyordumda içinde bazen saç tüy falan görüyorum bir de kedi var bende yatıyor matıyor bir şeyler yapıyor çok tozlanıyor oda o yüzden 2 3 ayda bir derin temizlik yapıyorum çoğu şeye.
Haha, kediş büyük dert, evet. Benimki de ilgi çeksin diye sürekli yatıyor klavye üzerine. Kıl tüy dolu her yer. Kedi tarağı aldım. Her gün fırçalıyorum tüylerini ama yine de dökecek tüy buluyor hayvan.Ya bende normalde yapmıyordumda içinde bazen saç tüy falan görüyorum bir de kedi var bende yatıyor matıyor bir şeyler yapıyor çok tozlanıyor oda o yüzden 2 3 ayda bir derin temizlik yapıyorum çoğu şeye.
Haha, kediş büyük dert, evet. Benimki de ilgi çeksin diye sürekli yatıyor klavye üzerine. Kıl tüy dolu her yer. Kedi tarağı aldım. Her gün fırçalıyorum tüylerini ama yine de dökecek tüy buluyor hayvan.![]()
Vallahi öyle ama bu sıralar odama pek almıyorum mouse pad falan çok kötü yapıyor.