Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Throttle yiyene kadar termal macunu degistirmeyeceksin bu kadar. Termal macun 6 ayda bir degistirilmeli gibi cumleler safsata aslinda.
3000G islemcisini termal macunsuz kullaniyordum. Yaz aylarinda 45 dereceleri goruyordu.
3000G islemcisini termal macunsuz kullaniyordum. Yaz aylarinda 45 dereceleri goruyordu.
Throttle yiyene kadar termal macunu degistirmeyeceksin bu kadar. Termal macun 6 ayda bir degistirilmeli gibi cumleler safsata aslinda.
Ağzınıza sağlık ya. Zerre gerek yok bu kadar kısa sürede değiştirmeye. İyi bir macun zaten yıllarca götürür. Ofislerde her yıl macun değişiyor mu sanıyorsunuz? Yok 6 ayda bir değiştirmeliymiş. Peh. 
Ağzınıza sağlık ya. Zerre gerek yok bu kadar kısa sürede değiştirmeye. İyi bir macun zaten yıllarca götürür. Ofislerde her yıl macun değişiyor mu sanıyorsunuz? Yok 6 ayda bir değiştirmeliymiş. Peh.![]()
Eyvallah herkese teşekkür ederim dereceleri kontrol edeceğim ne zaman çok artar o zaman değiştiririm.
85, hatta 90'a kadar yolu var. Tozunu duzenli al alti ayda bir, en az 3-4 yil gelmez o sicakliklara zaten.Eyvallah herkese teşekkür ederim dereceleri kontrol edeceğim ne zaman çok artar o zaman değiştiririm.
85, hatta 90'a kadar yolu var. Tozunu duzenli al alti ayda bir, en az 3-4 yil gelmez o sicakliklara zaten.
Reis 2 ayda bir direk her şeyi çıkartıp temizlik yapıyorum sıvı soğutucunun fanları radyatör falan 2 haftada bir de görünen tozları alıyorum ben.
Cimento fabrikasinda mi calisiyorsun dostum? 2 ayda bir cok gereksiz yani. Kasanin toz filtresi varsa yilda bir defa bile yeter.Reis 2 ayda bir direk her şeyi çıkartıp temizlik yapıyorum sıvı soğutucunun fanları radyatör falan 2 haftada bir de görünen tozları alıyorum ben.
Cimento fabrikasinda mi calisiyorsun dostum? 2 ayda birçok gereksiz yani. Kasanin toz filtresi varsa yilda bir defa bile yeter.
Abi temizlemek eğlenceli geliyor bir de kasa kirli gözükünce sinirim bozuluyor benim klavyedede öyle 2 ayda bir klavyeyide temizliyorum.
Klavye icin ise 2 ay uzun bana gore. Ben her gun islak mendil ile silip haftada bir hava tutuyorum.Abi temizlemek eğlenceli geliyor bir de kasa kirli gözükünce sinirim bozuluyor benim klavyedede öyle 2 ayda bir klavyeyide temizliyorum.
Klavye icin ise 2 ay uzun bana gore. Ben her gun islak mendil ile silip haftada bir hava tutuyorum.
Bende haftalık fırça ile giriyorum aralara bir de mendille temizliyorum tuş sökme işini 2 ayda bir kasayla birlikte yapıyorumda toz filtresi vardı abi benim yamulduda konu vardı hatta açtığım sanırsam yenisini göndermelerini bekliyorum bir de fark etmişsindir 11'e geçtim mecburi
Ooo, tus sökme falan oldukca ince iscilik. Hic gelemem.Bende haftalık fırça ile giriyorum aralara bir de mendille temizliyorum tuş sökme işini 2 ayda bir kasayla birlikte yapıyorumda toz filtresi vardı abi benim yamulduda konu vardı hatta açtığım sanırsam yenisini göndermelerini bekliyorum bir de fark etmişsindir 11'e geçtim mecburi![]()