Yumuşak içim viski önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lotr Manyağı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Bulunabilirler arasında Ballantines en hafiflerinden biridir. Jack veya Red ikisinden hangisi bilmiyorum ama birisi kesinlikle yumuşak değil.

Bulunabilirler arasında Ballantines en hafiflerinden biridir. Jack veya Red ikisinden hangisi bilmiyorum ama birisi kesinlikle yumuşak değil.
Kesinlikle katılıyorum jack ve red enerji içeceği ve yahut kola ile tüketilmesi gereken ucuz tekel viskileri.

Glenlivet 35'liğini bulamadım internette. 70'lik zaten bana çok. Ballantines ucuz gibi ama onu da duymadım. @SF26 Nedense ben Jameson'a yükseğim ama siz de ona yorum yapmadınız.
Denemediğim viskilere yorum yapamam ben. Ballantines'i tribünde fazlaca kullanıyoruz. Kapalının aşk viskisidir

Elma ile armut örnekleri var. Kıyaslanamayacak içecekler görüyorum. Ballantines deneyin, aklınızda kalmasın. Chivas sek içeceğim içeçeklerden biri. Jack içecekseniz eğer kola, soda gibi karışımlar yaparak seyreltebilirsiniz. Ya da kaliteli bir buz kullanarak tadımlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…