Detaylar
Kim cevapladı?Ucuz yollu bir scotch. İçimi yumuşak aroması iyi bir İskoç viskisi yani biraz klasik.
Ben zaten şu aşamada amatör olduğum için klasik olması işime gelir.Ucuz yollu bir scotch. İçimi yumuşak aroması iyi bir İskoç viskisi yani biraz klasik.
Kesinlikle katılıyorum jack ve red enerji içeceği ve yahut kola ile tüketilmesi gereken ucuz tekel viskileri.Bulunabilirler arasında Ballantines en hafiflerinden biridir. Jack veya Red ikisinden hangisi bilmiyorum ama birisi kesinlikle yumuşak değil.
Sadece buz atmak daha iyi gibi.Sodadan ziyade kola veya enerji içeceği ile daha iyi yumuşuyor, biraz daha az asidik olduğu için de daha rahat içimi oluyor.
SF26
Üstün
Denemediğim viskilere yorum yapamam ben. Ballantines'i tribünde fazlaca kullanıyoruz. Kapalının aşk viskisidirGlenlivet 35'liğini bulamadım internette. 70'lik zaten bana çok. Ballantines ucuz gibi ama onu da duymadım. @SF26 Nedense ben Jameson'a yükseğim ama siz de ona yorum yapmadınız.
Elma ile armut örnekleri var. Kıyaslanamayacak içecekler görüyorum. Ballantines deneyin, aklınızda kalmasın. Chivas sek içeceğim içeçeklerden biri. Jack içecekseniz eğer kola, soda gibi karışımlar yaparak seyreltebilirsiniz. Ya da kaliteli bir buz kullanarak tadımlayabilirsiniz.