Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Merhaba GameSir sitesinden Controller alacağım fakat yun Express veya 4px Express kullanıyorlarmis fakat ben yun için rica edeceğim. Alacağım ürün 42.5 dolar ama düşük yazacaklar tabii. Sorum şu, yakin vakitte YunExpress ile ürün aldınız mi acaba? Vergi olayı hâlâ aynı mi? Yoksa ayni ürün AliExpress'te de mevcut. Onlar Cainiao ile yolluyorlar ve PTT'yle geliyor, her türlü 450-500 vergi çıkıyor.
Geçtim siparişi ve live chattan yazdım olayı cok teşekkürler hocam. Vergi de çıkmazsa bedavaya gelmiş olucak neredeyse, cikarsa da problem değil iyi akşamlar dilerim.
Simdi çözümü isaretlerken gördüm son sorunuzu cyclone 2 olan modeli aldim 40 dolara, vader 4 pro da gelicek karsilastirmak icin almıştım hem de cok ucuz diye.
Geçtim siparişi ve live chattan yazdım olayı cok teşekkürler hocam. Vergi de çıkmazsa bedavaya gelmiş olacak neredeyse, cikarsa da problem değil iyi akşamlar dilerim.
Simdi çözümü isaretlerken gördüm son sorunuzu Cyclon'e 2 olan modeli aldim 40 dolara, vader 4 Pro da gelecek karsilastirmak icin almıştım hem de cok ucuz diye.
O kadar yazdım yun express ile gönderin diye tamam dediler genel 10$ ve yunexpress mesajima ama simdi mail geldi 4px express ile yollamislar dalga geçiyorlar herhalde umarim bunlarda aras kargo ile çalışıyorlardir. Söyle bir sey var bakalım sans isi yine sanırım.
Edit kızınca geri yunla yolluyorum dedi
O kadar yazdım yun express ile gönderin diye tamam dediler genel 10$ ve yunexpress mesajima ama simdi mail geldi 4px express ile yollamislar dalga geçiyorlar herhalde umarim bunlarda aras kargo ile çalışıyorlardir. Söyle bir sey var bakalım sans isi yine sanırım.
Edit kızınca geri yunla yolluyorum dedi