Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dambildor

Uzman
Merhaba GameSir sitesinden Controller alacağım fakat yun Express veya 4px Express kullanıyorlarmis fakat ben yun için rica edeceğim. Alacağım ürün 42.5 dolar ama düşük yazacaklar tabii. Sorum şu, yakin vakitte YunExpress ile ürün aldınız mi acaba? Vergi olayı hâlâ aynı mi? Yoksa ayni ürün AliExpress'te de mevcut. Onlar Cainiao ile yolluyorlar ve PTT'yle geliyor, her türlü 450-500 vergi çıkıyor.

@Toby Fox @sherkl bilginiz varsa paylaşırsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vergi olayı aynı. YunExpress devletle alakasız. Aras Kargo, Kargoist gibi şirketlere veriyorlar. Vergi çıkmıyor.

YunExpress + düşük gösterme (1 dolar tarzı) ikilisiyle bu işi halledersiniz.

Alacağınız kol hangisi?
Vergi olayı aynı. YunExpress devletle alakasız. Aras Kargo, Kargoist gibi şirketlere veriyorlar. Vergi çıkmıyor.

1 doları çakmazlar mi? Ben en azindan 20-25 dolar göstersinler diyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firma 1 dolar yazar mi onu bilmiyorum 😁 ben 5-10 dolar yazmalarını ve her türlü YunExpress ile yollamalarini söyleyeyim en iyisi.

Bir de sipariş verirken TCKN kısmı yok sitede. Bu vergi olayını anlatırken TCKN versem eklerler mi acaba yoksa gerek yok mu bilemedim.
Mail olarak isterler büyük ihtimal.

Mail olarak isterler büyük ihtimal.
Geçtim siparişi ve live chattan yazdım olayı cok teşekkürler hocam. Vergi de çıkmazsa bedavaya gelmiş olucak neredeyse, cikarsa da problem değil iyi akşamlar dilerim.

Alacağınız kol hangisi?
Simdi çözümü isaretlerken gördüm son sorunuzu cyclone 2 olan modeli aldim 40 dolara, vader 4 pro da gelicek karsilastirmak icin almıştım hem de cok ucuz diye.

Son düzenleme:
Geçtim siparişi ve live chattan yazdım olayı cok teşekkürler hocam. Vergi de çıkmazsa bedavaya gelmiş olacak neredeyse, cikarsa da problem değil iyi akşamlar dilerim.

Simdi çözümü isaretlerken gördüm son sorunuzu Cyclon'e 2 olan modeli aldim 40 dolara, vader 4 Pro da gelecek karsilastirmak icin almıştım hem de cok ucuz diye.

Güle güle kullanın.

O kadar yazdım yun express ile gönderin diye tamam dediler genel 10$ ve yunexpress mesajima ama simdi mail geldi 4px express ile yollamislar 😁 dalga geçiyorlar herhalde umarim bunlarda aras kargo ile çalışıyorlardir. Söyle bir sey var bakalım sans isi yine sanırım.
Edit kızınca geri yunla yolluyorum dedi 🙉

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241204_113245_Chrome.webp
    Screenshot_20241204_113245_Chrome.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleme:
O kadar yazdım yun express ile gönderin diye tamam dediler genel 10$ ve yunexpress mesajima ama simdi mail geldi 4px express ile yollamislar 😁 dalga geçiyorlar herhalde umarim bunlarda aras kargo ile çalışıyorlardir. Söyle bir sey var bakalım sans isi yine sanırım.
Edit kızınca geri yunla yolluyorum dedi 🙉
4px ile vergi çıkmıyor dediğine göre arkadaşın deneyimi var. Eğer PTT'ye vermezler ise size de çıkmaz.