sakus Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 135 Beğeniler 42 6 Aralık 2024 #11 Growss dedi: Kanka öncelikli kargo ile bayağı bir para verip hızlı getirtebilirsin ama güzel para alıyor. Genişletmek için tıkla... 30 euro sınırına artık kargo ücreti de dahil olduğu için daha ucuz bir ürün seçmesi gerekiyor.
Growss dedi: Kanka öncelikli kargo ile bayağı bir para verip hızlı getirtebilirsin ama güzel para alıyor. Genişletmek için tıkla... 30 euro sınırına artık kargo ücreti de dahil olduğu için daha ucuz bir ürün seçmesi gerekiyor.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 6 Aralık 2024 #12 Growss dedi: Kanka öncelikli kargo ile bayağı bir para verip hızlı getirtebilirsin ama güzel para alıyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar alıyor mesela hocam?
Growss dedi: Kanka öncelikli kargo ile bayağı bir para verip hızlı getirtebilirsin ama güzel para alıyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar alıyor mesela hocam?
Growss Üstün Sadakat Rozeti Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 1.140 Çözümler 29 Beğeniler 705 Yer İstanbul 6 Aralık 2024 #13 sakus dedi: 30 euro sınırına artık kargo ücreti de dahil olduğu için daha ucuz bir ürün seçmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aboo onu sen deyince hatırladım ama bir ölekmi ne yapak ya moralimi bozdun şimdi... Simon dedi: Ne kadar alıyor mesela hocam? Genişletmek için tıkla... Sakus hatırlattı maalesef 30 euroya dahil olduğu için bu öncelikle kargo olayı iptal hocam.
sakus dedi: 30 euro sınırına artık kargo ücreti de dahil olduğu için daha ucuz bir ürün seçmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Aboo onu sen deyince hatırladım ama bir ölekmi ne yapak ya moralimi bozdun şimdi... Simon dedi: Ne kadar alıyor mesela hocam? Genişletmek için tıkla... Sakus hatırlattı maalesef 30 euroya dahil olduğu için bu öncelikle kargo olayı iptal hocam.
sakus Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 135 Beğeniler 42 6 Aralık 2024 #14 Simon dedi: Ne kadar alıyor mesela hocam? Genişletmek için tıkla... 420 TL almıştı benden. Bu kargo ücreti dahil olmadan önce. Ama yani satın alıyorsun hemen kargoya veriyorlar DHL'ye 2 iş günü sonra elinde oluyor. Satın alacağınız ürünün 20 euro civarı olması gerek hızlı kargo da istiyorsanız tabii. Growss dedi: Aboo onu sen deyince hatırladım ama bir ölekmi ne yapak ya moralimi bozdun şimdi... Genişletmek için tıkla... Yazık bize hocam.
Simon dedi: Ne kadar alıyor mesela hocam? Genişletmek için tıkla... 420 TL almıştı benden. Bu kargo ücreti dahil olmadan önce. Ama yani satın alıyorsun hemen kargoya veriyorlar DHL'ye 2 iş günü sonra elinde oluyor. Satın alacağınız ürünün 20 euro civarı olması gerek hızlı kargo da istiyorsanız tabii. Growss dedi: Aboo onu sen deyince hatırladım ama bir ölekmi ne yapak ya moralimi bozdun şimdi... Genişletmek için tıkla... Yazık bize hocam.