Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vilgefortz

Başarılı
Chrome'a yerel ürünleri gizleyen eklentiyi kurdum ama eklentiyi çalıştırdığım zaman hiçbir kategoride ürün göremiyorum. Sizde de böyle mi? Recep hocam yaptığı zaman yine bayağı bir ürün gözüküyordu ama bende neden böyle olmuş olabilir?

Çözüm
Chrome'a yerel ürünleri gizleyen eklentiyi kurdum ama eklentiyi çalıştırdığım zaman hiçbir kategoride ürün göremiyorum. Sizde de böyle mi? Recep hocam yaptığı zaman yine bayağı bir ürün gözüküyordu ama bende neden böyle olmuş olabilir?

Başka bir bilgisayardan deneyin. Eğer işe yaramazsa, belki eklentide bir sıkıntı vardır. Geri bildirim verilerek düzeltilebilir.
Başka bir bilgisayardan deneyin. Eğer işe yaramazsa, belki eklentide bir sıkıntı vardır. Geri bildirim verilerek düzeltilebilir.
Masaüstüne geçince yine bir deneyeyim ama işe yarayacağını pek sanmıyorum, dediğiniz gibi eklentide de bir sorun olabilir ya da temu bu kararı geri çekmiş de olabilir.

Yeterince gezerseniz size önerecektir. Hiç kullanmamış kişilere %100 civarı yerel satıcı gösteriyor.
Hocam sorun gezme değil. Yasaklama gelicek ve kargo yetişmeyebilir diye riske girmeyip hiç alışveriş yapmadım ama bolca ürünü favorilere kaydetmişliğim var. Eklentiyi açtığım zaman bembeyaz boş bi sayfa çıkıyor ve kaydırma falan da yapamıyorum, ürün bulunamadı diye hata veriyor o yüzden sormuştumda.

Yeterince gezerseniz size önerecektir. Hiç kullanmamış kişilere %100 civarı yerel satıcı gösteriyor.
1770999922026.webp

Şimdi laptopa geçebildimde, bakın hocam böyle gözüküyor.

Son düzenleme:
1-2 günlük hesap. Birkaç ürüne girdim. Sepete ekleme, favori vb. hiçbir etkileşimde bulunmadım. Kendi yazdığım uBlock Origin filtresi ile 7 tane var. Gizli sekmede ise uBlock Origin ile 21 ürün var.
Eklentiyi kurduğumda ise 1 ürün daha geldi. Sayfa yenileme ile gelir gider.

Affiliate geliyormuş. Neyse ki uBlock Origin var.

1-2 günlük hesap. Birkaç ürüne girdim. Sepete ekleme, favori vb. hiçbir etkileşimde bulunmadım. Kendi yazdığım uBlock Origin filtresi ile 7 tane var. Gizli sekmede ise uBlock Origin ile 21 ürün var.
Eklentiyi kurduğumda ise 1 ürün daha geldi. Sayfa yenileme ile gelir gider.

Affiliate geliyormuş. Neyse ki uBlock Origin var.
Ben de yeni hesap açıyım o zaman. :LOL:

Şimdi laptopa geçebildim de, bakın hocam böyle gözüküyor.
Lütfen geçerli bir mesaj girin. Başka birinin mesajından alıntı yapıyorsanız, mesajınızı alıntılanan metnin dışına yazdığınızdan emin olun.
Böyle bir şeyle karşılaşırsanız bunun sebebi yerel olmayan önerilecek ürünün kalmaması. Sanıyorum ki yeterince kullanınca gider.