Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vilgefortz

Başarılı
Chrome'a yerel ürünleri gizleyen eklentiyi kurdum ama eklentiyi çalıştırdığım zaman hiçbir kategoride ürün göremiyorum. Sizde de böyle mi? Recep hocam yaptığı zaman yine bayağı bir ürün gözüküyordu ama bende neden böyle olmuş olabilir?

Çözüm
Chrome'a yerel ürünleri gizleyen eklentiyi kurdum ama eklentiyi çalıştırdığım zaman hiçbir kategoride ürün göremiyorum. Sizde de böyle mi? Recep hocam yaptığı zaman yine bayağı bir ürün gözüküyordu ama bende neden böyle olmuş olabilir?

Başka bir bilgisayardan deneyin. Eğer işe yaramazsa, belki eklentide bir sıkıntı vardır. Geri bildirim verilerek düzeltilebilir.
Yanlış bilgi: Temu Türkiye’de şirket açtığı için artık yurt dışından ürün alınabiliyor.
Çünkü artık Temu yurt dışından ürün satmıyor.

Artı -5 Eksi
Türkiye'de ithalatçı bir şirket açtılar, artık alınabiliyor.

Olabilir, bu yurt dışından geleceği anlamına gelmez. Depoları Türkiye'de oluyor demek. Dolaylı yoldan yurt dışı ama eskisi gibi gözükmez.

İzledim, farkındayım sonuç olarak yurt içinden gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Olabilir, bu yurt dışından geleceği anlamına gelmez. Depoları Türkiye'de oluyor demek. Dolaylı yoldan yurt dışı ama eskisi gibi gözükmez.

İzledim, farkındayım sonuç olarak yurt içinden gelecek.

Bakarsanız yerel satıcı demiyor, ürünün başlığında.

Son düzenleyen: Moderatör:

Başka bir bilgisayardan deneyin. Eğer işe yaramazsa, belki eklentide bir sıkıntı vardır. Geri bildirim verilerek düzeltilebilir.

Çözüm