Fiyat ortalama 25.000 / 30.000 TL arası. ICloud'a kayıtlı resimlerim vardı, onları da alacağım bir yandan. IOS'a tekrar dönmek istiyorum, şu anlık Android düşünmüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
YD cihaz kullanımı açısınından soruyorsan 8 ay dolana kadar 2. cihazın parasını biriktirebileceksen alınabilir.
2. bir cihazım olacak.YD cihaz kullanımı açısınından soruyorsan 8 ay dolana kadar 2. cihazın parasını biriktirebileceksen alınabilir.
SHERLOCKED
Başarılı
Al gitsin o zaman.
Yurt dışı telefon kullandım 2 yıl kadar. O sürenin dolmasına yakın yaşadığım stres aşırı geriyordu. En sonunda satıp TR 16 Pro aldım. Ne olursa olsun, her şeye yasak gelen şu süreçte tavsiye etmiyorum, ben abi. 2 cihaz kullansan da 30K bağladığın cihaz 4 ay boşta kalacak ve pili azaldıkça değeri de azalacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat ortalama 25.000 / 30.000 TL arası. ICloud'a kayıtlı resimlerim vardı, onları da alacağım bir yandan. IOS'a tekrar dönmek istiyorum, şu anlık Android düşünmüyorum.
Uzun süre kullandım 11pm ile 7Plus taşıyordum kapalıyken verimsiz oluyor biraz ama kullanılıyor.
Önermem çok verimsiz. Bir anda sürenin kısalacağı veya tamamen biteceği olayını geçiyorum. Yazın dışarıda iki telefon taşımak eziyet cidden. Ne olursa olsun değmiyor abi, daha düşüğünün TR'sini alsam daha çok mutlu olurdum. Öyle de yaptım 1-2 sene yurt dışı ile uğraştıktan sonra. Yurt dışı cihazların ne oldukları da belli değil sıfırları da yok zaten.
Şu an alsam kafadan 16 ay falan açık. 16 ay sonra da satarım diye düşünmüştüm ama bilemedim.Önermem çok verimsiz. Bir anda sürenin kısalacağı veya tamamen biteceği olayını geçiyorum. Yazın dışarıda iki telefon taşımak eziyet cidden. Ne olursa olsun değmiyor abi, daha düşüğünün TR'sini alsam daha çok mutlu olurdum. Öyle de yaptım 1-2 sene yurt dışı ile uğraştıktan sonra. Yurt dışı cihazların ne oldukları da belli değil sıfırları da yok zaten.
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-