Detaylar
Kim cevapladı?4 bine sadece arka cam kırık yurt dışı iPhone 11 buldum. IMEI konusunu nasıl hallederim yanina ikinci bir iPhone almak harici?
Cihazlar vardı SIM takıp tasıyosun telefona Bluetooth ile baglaniyor onlar.
elrexy
Uzman
Biliyorum. Ekstra bir zamazingo tasimadan kullansam daha iyi. İmei uzatma veya server kaydi gibi seyler yapilabiliyor mu acaba? Ona gore cihazi alip tamir edip kullanacagim. Veya satarim belli olmaz.Cihazlar vardı SIM takıp tasıyosun telefona Bluetooth ile baglaniyor onlar.
Biliyorum. Ekstra bir zamazingo tasimadan kullansam daha iyi. IMEI uzatma veya server kaydi gibi seyler yapilabiliyor mu acaba? Ona gore cihazi alip tamir edip kullanacagim. Veya satarim belli olmaz.
İphonea atılabilir mi öyle şeyler bilmiyorum.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Belirli yolları var, bir tanıdığım yapıyordu. Ama riskli ve çok zahmetli olduğunu, uzmanı olmayan biri yapmazsa cihazı sıkıntıya sokabileceğini söylemişti.
Belirli yolları var, bir tanıdığım yapıyordu. Ama riskli ve çok zahmetli olduğunu, uzmanı olmayan biri yapmazsa cihazı sıkıntıya sokabileceğini söylemişti.
IMEI bilgisi androidde yazılabilir çiplerde tutuluyor ama apple'da modem çipi kriptografik imzalarla kontrol ediliyor yani yazılımsal yolu pratikte imkansız'a yakın, tabi teoride mümkün olmalı, yazılımsal olarak her şey mümkün fakat düşündüğüm zaman ve internette araştırdığım zaman bulamadım IMEI bilgisi doğrudan Modem çipinden iletiliyor.
Donanımsal yollar olabilir o konuda pek bilgi sahibi değilim.
schizophrene
Çalışkan
Artık iphone telefonlarında bi sene içerisinde 4 ay kullanım hakkın oluyor yeni kanunlar yüzünden. Kardeşimin 14 pro max cihazını 4 ay daha kendi imkanlarımla ücretsiz bi şekilde uzattım. Yani totalde 8 ay açık 4 ay kapalı şekilde kullanılabiliyor. Cihazı alacağın kişiyle irtibata geçip çift sim mi tek sim mi diye sorman lazım. Eğer çift sim ise ve alacaksan sana yardımcı olurum.4 bine sadece arka cam kırık yurt dışı iPhone 11 buldum. IMEI konusunu nasıl hallederim yanina ikinci bir iPhone almak harici?
4 bine sadece arka cam kırık yurt dışı iPhone 11 buldum. IMEI konusunu nasıl hallederim yanina ikinci bir iPhone almak harici?
Esim+fiziksel kullanın sonra yurt dışında herhangi bir ülkede yaşayan yakınınız varsa 4 ay daha uzatın.