Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

glados 1

Yetkin
Yer
New York City
Şu an iPhone XR kullanıyorum ve yeni bir iPhone almayı düşünüyorum. Sizce iPhone 13 Pro Max alıp 8 ay kullanıp iPhone XR ile eşleştirerek kullanabilir miyim? Yani tam olarak çift telefonla nasıl çalıştığını bilmiyorum ama.

Çözüm
Kullanabilirsin. Yılda 8 ay ana telefonun direkt 13 Pro Max olur. Kalan 4 ayda da iki telefonla gezip XR'ın internetini paylaşırsın. Aramaları ve SMS'leri de ayarladıktan sonra direkt 13 Pro Max üzerinden görebiliyorsun.
Kullanabilirsin. Yılda 8 ay ana telefonun direkt 13 Pro Max olur. Kalan 4 ayda da iki telefonla gezip XR'ın internetini paylaşırsın. Aramaları ve SMS'leri de ayarladıktan sonra direkt 13 Pro Max üzerinden görebiliyorsun.

Çözüm

Teşekkür ederim yanıtın için. Bu arada biraz daha araştırınca aynı fiyatlara 14 Pro Max'te varmış zaten sene sonu alacağım bulurum belki daha. Şu an kullandıgım iPhone XR aşırı kasıyor o yüzden model yükseltiyim dedim bari.

XR çok eskide kaldı. Kasması ve bataryasının ölmesi normal. alabildiğiniz kadar yenisini alın derim.
Ya lise öğrencisi olduğum için harçlıkları biriktirerek falan alıyorum. Keşke iPhone 15 Pro Max'a yetseydi bütçem ama 30-35 arası onun da fiyatları. Ben maks 25'e kadar çıkabilirim galiba ya.