Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alıp kayıt yaptırmak mantıklı mı?

Yer
Unknown
Selam arkadaşlar. Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alıp kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Türkiye'deki fiyatına göre daha uygun olur mu? Kâr-zarar durumu nasıl olur?

1 yılın 4 ayı yanınızda 2. telefon taşıyabilecekseniz kayıt yaptırmanıza bile gerek yok. Tabii tercih sizin.

2.telefon taşıyabilirim. Lakin şu soru kafamı karıştırıyor. 8 ay boyunca kayıt yaptırmadan kendi SIM kartımı takıp kullanabilir miyim?

2.telefon taşıyabilirim. Lakin şu soru kafamı karıştırıyor. 8 ay boyunca kayıt yaptırmadan kendi SIM kartımı takıp kullanabilir miyim?

Evet, kullanabiliyorsunuz. 4 ay fiziksel, 4 ay e-SIM diye biliyorum. Kalan 4 ayda iPhone 6-7 falan taşıyorsunuz yanınızda. Aynı iCloud bağlayınca aramalar mesajlar falan iPhone 11'e geliyor. Her yıl sıfırlanıyor süre zaten.

Bu e-SIM olayı nasıl oluyor? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Bu e-SIM olayı nasıl oluyor? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Şimdi hangi mobil operetörden yaptıracaksan oraya git oradan e-SIM istiyorum de sana bir şey verecekler onun içinde QR kod olması lazım onu IPhone'da ayarlara gir e-SIM yaz arama çubuğuna o QR kodu okut e-SIM çalışıyor sadece harici SIM değil o kadar SIM kart takmadan SIM takmış oluyorsun.

1TB modelinim Türkiye fiyatı 50K maliyet, 50K vergi diye biliyorum. Recep hocamın dediği gibi 20K gibi bir kârınız oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…