Selam arkadaşlar. Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alıp kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Türkiye'deki fiyatına göre daha uygun olur mu? Kâr-zarar durumu nasıl olur?
Detaylar
Kim cevapladı?Alacağın ülkeye göre değişmekle birlikte 1 TB modelde yaklaşık 20.000+ TL kâr ediyorsun. Alacağın ülkede vergi iadesi varsa edeceğin kâr da yükseliyor.
Alacağın ülkeye göre değişmekle birlikte 1 TB modelde yaklaşık 20.000+ TL kâr ediyorsun. Alacağın ülkede vergi iadesi varsa edeceğin kâr da yükseliyor.
512 GB almayı düşünüyorum. 512 GB modelinde nasıl olur?
1 yılın 4 ayı yanınızda 2. telefon taşıyabilecekseniz kayıt yaptırmanıza bile gerek yok. Tabii tercih sizin.
2.telefon taşıyabilirim. Lakin şu soru kafamı karıştırıyor. 8 ay boyunca kayıt yaptırmadan kendi SIM kartımı takıp kullanabilir miyim?
dotsh
Üstün
2.telefon taşıyabilirim. Lakin şu soru kafamı karıştırıyor. 8 ay boyunca kayıt yaptırmadan kendi SIM kartımı takıp kullanabilir miyim?
Evet, kullanabiliyorsunuz. 4 ay fiziksel, 4 ay e-SIM diye biliyorum. Kalan 4 ayda iPhone 6-7 falan taşıyorsunuz yanınızda. Aynı iCloud bağlayınca aramalar mesajlar falan iPhone 11'e geliyor. Her yıl sıfırlanıyor süre zaten.
Evet, kullanabiliyorsunuz. 4 ay fiziksel, 4 ay e-SIM diye biliyorum. Kalan 4 ayda iPhone 6-7 falan taşıyorsunuz yanınızda. Aynı iCloud bağlayınca aramalar mesajlar falan iPhone 11'e geliyor. Her yıl sıfırlanıyor süre zaten.
Bu e-SIM olayı nasıl oluyor? Biraz bilgi verebilir misiniz?
dotsh
Üstün
Tam bende detaylı bilmiyorum. Daha detaylı bilen bir arkadaş varsa o cevaplarsa daha iyi olur.
emircqgqn
Başarılı
Şimdi hangi mobil operetörden yaptıracaksan oraya git oradan e-SIM istiyorum de sana bir şey verecekler onun içinde QR kod olması lazım onu IPhone'da ayarlara gir e-SIM yaz arama çubuğuna o QR kodu okut e-SIM çalışıyor sadece harici SIM değil o kadar SIM kart takmadan SIM takmış oluyorsun.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347