Veira 126

Üstün
Bir tanıdığım 1 yıldır 15 Pro Max kullanıyor. Telefonun herhangi bir sorunu yok, yurt dışı cihazı. 25.000 TL'ye verebileceğini söyledi fakat cihaz yurt dışı olduğundan kararsızım ve yurt dışı cihaz kullanımı hakkında bilgim sıfır. Kaç ay kullanabiliyorum ve kullanamadığım aylarda ne yapmamı önerirsiniz?

Teşekkürler.

Temiz cihazsa, çiziği, değişeni yoksa, pili ölmediyse kötü fiyat değil. Madem tanıdık biraz daha pazarlık et 😂.
Ama muhtemelen ocak'a kadar kullanamayacaksın.
20'ye bağlamaya çalışacağım. 😀

Tek sorun yurt dışı cihazı ile uğraşmaya değer mi? Yedek cihaz olarak iPhone mu almam gerekiyor?

20'ye bağlamaya çalışacağım. 😀

Tek sorun yurt dışı cihazı ile uğraşmaya değer mi? Yedek cihaz olarak iPhone mu almam gerekiyor?
İphone iCloud üzerine aramaları aktarabiliyor. İos sürüm kısıtlaması var mıydı onu hatırlamıyorum. Ama kısacası evet. 2.bir iPhone a sahip olmanız gerekecek.
Başka alternatifleride var ama 2.bir iphone kadar sağlıklı değil.

Size şöyle söyleyeyim. Siz 2. bir android cihaza sahipseniz internet paylaşayımı ile telefonu kullanmaya devam edersiniz sadece aramalar diğer telefona gelir.

Cebinizde sürekli 2 telefon taşımanız, şarj etmeniz gerekecek.

Eğer elinizde 2. bir iPhone yoksa bence almaya değmez. İCloud üzerinden arama aktarmak daha kolaylık sağlıyor.

Şimdi hem onu hem başka iPhone almaya kalkarsanız bu sefer masrafınız çok olacak ne gerek var derim.

Mantıkta şöyle işliyor, cihazın modeline göre Çift fiziki SIM veya 1 fiziki, 1 e-SIM olmak üzere çift SIM'li cihazı, SIM başına kayıtsız bir şekilde 1 yılda 4 ay kullanabiliyorsun. 4 Ayın sonunda o SIM kullanıma kapatılıyor ve diğer slota geçmen gerekiyor. Diğer slotu da 4 ay kullandıktan sonra 4 ay açıkta kalıyor, bu süre zarfında 2. bir telefon kullanmak zorundasın. 2. bir iPhone alıp bunlar iCloud üzerinden eşlenirse, SIM takılı iPhone'a çağrı düştüğü zaman YD olan cihaza da çağrı düşer. Android bir cihaz kullanırsan internet paylaşımı için kullanırsın. Bu açık kalan 4 ayı ister yılın başında, ister ortasında, ister sonunda kullan farketmez. O 4 ay açıkta kalıyor.

@Crestfallen, @Emre.py,

Elimde maalesef yedek iPhone yok. 7 veya 8 alsam ikinci elden kaça patlar? Sürekli yanda taşımak yorucu fakat fiyat çok iyi olduğu için bu yönteme yöneldim.