Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba tıklanet kullanıyorum ve bu firma yurt dışı DNS'e kayıtlı. Bu nedenle Windows 11 ISO indirmek istediğimde hata veriyor ve inmiyor. Çözüm var mı?
Aşağıdaki linkten indirip RUFUS ile kurulum USB si hazırlayın. (USB hazırlarken hata yapmamak için önce videoyu izleyin.)Evet, yüzde yüz olarak iniyor. Başka bir aşamaya geçtiğinde indirme başarısız oldu diye bir şey çıkıyor. Sinirimi bozmaya başlıyor biraz. Bir türlü güncelleyemiyorum bilgisayarı.
Alparow
Uzman
Aşağıdaki linkten indirip RUFUS ile kurulum USB si hazırlayın. (USB hazırlarken hata yapmamak için önce videoyu izleyin.)Evet, yüzde yüz olarak iniyor. Başka bir aşamaya geçtiğinde indirme başarısız oldu diye bir şey çıkıyor. Sinirimi bozmaya başlıyor biraz. Bir türlü güncelleyemiyorum bilgisayarı.
Benim sorunum şu hiç inmiyor konum hatası veriyor.
Sorununuzu anladım.Benim sorunum şu hiç inmiyor konum hatası veriyor.
Aşağıda verdiğim linkten de mi inmiyor.?
Win11_24H2_Turkish_x64_Kasım
21 Kasım 2024—KB5046740 (İS Derlemesi 26100.2454) güncellemesine ait ISO dosyasıdır.
www.mediafire.com
Yukarıdaki linkin kaynağı bu site. Orjinal ISO.
Alparow
Uzman
Sorununuzu anladım.
Aşağıda verdiğim linkten de mi inmiyor?
![]()
Win11_24H2_Turkish_x64_Kasım
21 Kasım 2024—KB5046740 (İS Derlemesi 26100.2454) güncellemesine ait ISO dosyasıdır.www.mediafire.com
Yukarıdaki linkin kaynağı bu site. Orijinal ISO.
Acaba güvenilir mi?
Yukarıda ekledığım ISO'nun kaynağı Techolay, yani bu site. Güncel ve orjinal Microsoft ISO su.
İlk mesajımda eklediğim linke tıklarsanız göreceksiniz.
Çarşışamillerekarşı
Uzman
massgrave.dev sitesinden MSDL aracılığı ile microsoft sunucularından indirebilirsiniz.