Yurt dışı Samsung Galaxy S23 Ultra alınır mı?

Bütçe
30 Bin TL
Bana server atıldığını söylemişti satıcı. İçi vs açılmıyormuş.
Aktif olarak S23 Ultra kullanıyorum ancak yurtdışı server/direnç olayları hakkında bir yorum yapmam doğru olmaz hocam TR cihazı benimki.

Alınmaz

23 ultraya göre kamerada biraz geride olsa da S24+ stabilite ve kas gücü olarak S23 Ultra'dan daha iyi, sadece bu sebep için bile alınabilir.
Yurtdışı bulunmuyor hocam TR fiyatları zaten ayrı bir seviyede.

Ne alınır peki bu bütçede?

Aktif olarak S23 Ultra kullanıyorum ancak yurtdışı server/direnç olayları hakkında bir yorum yapmam doğru olmaz hocam TR cihazı benimki.
Aktif olarak kullanıyorsanız artı eksi yönlerinden bahsedebilir misiniz? (Size Göre) Sizce neden alınır neden alınmaz? Belirtebilirseniz Sevinirim.

Son düzenleme:
Yurt dışı bulunmuyor hocam TR fiyatları zaten ayrı bir seviyede.

Ne alınır peki bu bütçede?

Alternatif olarak Türkiye'de bulunmayan cihazlar var onlara bakabilirsiniz.

OnePlus 12r, ROG Phone 8 Pro.

Ama aynı bütçede Türkiye'den düz S23 almanızı öneririm tabii kaleme, büyük ekrana ve 100X Zoom'a ihtiyaç duymuyorsanız.

Başka bir cihazın IMEI atıcak satıcı. Daha önce bu tarz cihaz kullandım. Mobil verinde sürekli kopmalar yaşarsın cihazın güncelleme almaz. hiç bulaşma dostum başın ağrır.

Başka bir cihazın IMEI atacak satıcı. Daha önce bu tarz cihaz kullandım. Mobil verinde sürekli kopmalar yaşarsın cihazın güncelleme almaz. Hiç bulaşma dostum başın ağrır.

Kendi kullanmadığınız veya kullanılmayan bir telefonun IMEI'sini verseydiniz daha iyi olurdu. IMEI direnç kaydı ile atılırsa internetten cihazın en güncel stok ROM'unu atarım keyfime bakardım.

Bir de bu IMEI repair sonrası güncelleme almama muhabbeti her telefonda yok arkadaş kaçak Redmi 12 kullanıyor direnç kaydı ile güncelleme alıyor cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…