Arkadaşlar telefon değiştirmeyi düşünüyorum. 30.000 TL civarı bir bütçem var ve bulabildiğim en kaliteli model olarak bunu bulabildim.
Sizce nasıldır? Yurt dışı olacak. Sizce alınır mı? IMEI kaydı olacak, sizce sorun olur mu? Kamerası nasıldır? Alternatiflerine göre iyi midir? Fikirleri olan arkadaşlar belirtebilirse sevinirim.
Başka bir cihazın IMEI atıcak satıcı. Daha önce bu tarz cihaz kullandım. Mobil verinde sürekli kopmalar yaşarsın cihazın güncelleme almaz. hiç bulaşma dostum başın ağrır.
Başka bir cihazın IMEI atacak satıcı. Daha önce bu tarz cihaz kullandım. Mobil verinde sürekli kopmalar yaşarsın cihazın güncelleme almaz. Hiç bulaşma dostum başın ağrır.
Kendi kullanmadığınız veya kullanılmayan bir telefonun IMEI'sini verseydiniz daha iyi olurdu. IMEI direnç kaydı ile atılırsa internetten cihazın en güncel stok ROM'unu atarım keyfime bakardım.
Bir de bu IMEI repair sonrası güncelleme almama muhabbeti her telefonda yok arkadaş kaçak Redmi 12 kullanıyor direnç kaydı ile güncelleme alıyor cihazı.