Kusuruma bakmayın dışarıdaydım. Geç görmüşüm cevabınızı. Ben İzmir'de yaşıyorum. Konak/Pasaportta bir dükkanda yaptırdım. Samimi ve cana yakın insanlar. Zaten yazılımsal olarak kayıt ettirdiğiniz zaman herhangi bir sorun olmuyor. Burada sorun sadece sizin verdiğiniz imei numarasının kopyalanıp başka cihazlarda da kullanılması. İsterseniz İzmir'de iseniz dükkan adı verebilirim.
Teşekkür ederim. Oyuncu değilim oyun oynamıyorum. Üniversite okuyorum. Derslerim ve kamera performansı için aldım. Ben çok memnunum. Galaxy Ai da geldi şimdi. Iphone 14 pro ile rakip. Kamera da bir tık gerisinde kalsa da bence düz iphone 15/14ten iyi. Şu an anneme de almayı düşünüyorum s24 ultra modelini. Imei konusunda da bir sorun yok. E devlette kayıtlı.
Hocam uzun zaman geçmiş hortlatıyorum kusura bakmayın lütfen. Şuan ben de Y.D. telefon almayı planlıyorum ve kafamdaki model S24+ 12/256 lık. Açtırma parası dahil 33 - 34K ya denk geliyor ve tam bütceme uyuyor. Biraz araştırdım ama sanki şebeke çekmeme vs gibi sorunlar oluyormuş bu doğru mu acaba?
Hocam uzun zaman geçmiş hortlatıyorum kusura bakmayın lütfen. Şuan ben de Y.D. telefon almayı planlıyorum ve kafamdaki model S24+ 12/256 lık. Açtırma parası dahil 33 - 34K ya denk geliyor ve tam bütceme uyuyor. Biraz araştırdım ama sanki şebeke çekmeme vs gibi sorunlar oluyormuş bu doğru mu acaba?
Evet doğru. S24 ile birçok kullanıcı şebeke çekmeme sorunu yaşadı, yaşıyor. Exynos işlemcilerinin modemleri Snapdragon rakipleri kadar iyi olmuyor. Genel olarak S24 serisinin ekranlarında kumlanma sorunu da mevcut. Samsung bunu bizzat kabul etmişti. Keza S24'ün batarya, hızlı şarj gibi konularda zaafiyeti var.
Evet doğru. S24 ile birçok kullanıcı şebeke çekmeme sorunu yaşadı, yaşıyor. Exynos işlemcilerinin modemleri Snapdragon rakipleri kadar iyi olmuyor. Genel olarak S24 serisinin ekranlarında kumlanma sorunu da mevcut. Samsung bunu bizzat kabul etmişti. Keza S24'ün batarya, hızlı şarj gibi konularda zaafiyeti var.