Detaylar
Kim cevapladı?jonesknow
Uzman
Bu konuda bilgim yok ama güvenilir bir telefon servisinde de yaptırabilirsin aslında. Orijinal pil takıldığına emin olmak için yetkili servis aradığını tahmin ediyorum ama dediğim gibi güvenilir yerlerde de orijinal takıyorlar.
Yaklaşık 1 yıl evvel S23 Ultra'm vardı ve ekranını kırmıştım, garantisi de devam ediyordu ama yetkili servis 2 haftada verebileceğini söyledi telefonu. Bizim ilçede güvenilir bir yere sordum ve servisten daha pahalıya yaptırdım ama nedeni şuydu, orijinal ekranı yetkili servisten satın alıp aynı gün takıyorlarmış. Orijinalliğini sorgulamadım çünkü Super Amoled denen zırva zaten Samsung'a ait bir teknoloji ve çakması olsa renk paleti vesaire kendini belli ederdi.
Yaklaşık 1 yıl evvel S23 Ultra'm vardı ve ekranını kırmıştım, garantisi de devam ediyordu ama yetkili servis 2 haftada verebileceğini söyledi telefonu. Bizim ilçede güvenilir bir yere sordum ve servisten daha pahalıya yaptırdım ama nedeni şuydu, orijinal ekranı yetkili servisten satın alıp aynı gün takıyorlarmış. Orijinalliğini sorgulamadım çünkü Super Amoled denen zırva zaten Samsung'a ait bir teknoloji ve çakması olsa renk paleti vesaire kendini belli ederdi.
- Makaleler
- 6
Yurt dışı S23 Ultra'nın Samsung yetkili serviste ücret karşılığında pil değişimi yapılıyor mu?
Yaparlar.
Meriç
Başarılı
- Makaleler
- 1
Evet, yapıyorlar.Yurt dışı S23 Ultra'nın Samsung yetkili serviste ücret karşılığında pil değişimi yapılıyor mu?
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-