Merhaba, herkese iyi Sosyaller.
Temu üzerinden bir sepet yaptım. Güncel hali ile sepetimde 4 farklı telefon kılıfı, 2 pijama takımı, 1 şarj aleti kılıfı, 1 mutfak önlüğü ve 1 kol çantası var. Bu ürünleri tek siparişte vermem sorun olur mu?
Normalde 4 kılıf mesela sıkıntı ama 4 tane farklı renk telefon kılıfı almam sorun olmaz diye düşündüm. Benzer şekilde bir siparişte çok fazla ürün sipariş geçiren olduysa tecrübelerini aktarırsa sevinirim. Bir de diyelim ki 1 ya da 2 siparişte verdim ve gümrüğe takıldı Temu üzerinden iade edip paramı alabiliyor muyum yoksa yanıyor mu?
Cevaplar için teşekkür ederim, tekrardan herkese iyi Sosyaller.
Aynı üründen (tıpatıp aynı üründen) 2'den fazla alırsanız gümrükte takılır.
Ama 3 telefon kılıfı farklı renk veya özellikte alırsanız takılmayabilir.
Aylık 5 gönderi alabilirsiniz, her bir gönderide çoklu ürün olabilir yalnız üsteki kural geçerli hala. Gönderideki eşyaların toplam tutarı 27 doları geçmemeli, geçerse ticari sayılır. (normalde limit 30 euro fakat 3 dolar kargo bedeli sayıyor ondan dolayı 27 euroyu geçmemeli)
(Bu bilgileri kargo görevlisine sorarak öğrendim, doğruluğu kesin değildir %100 güvenmeyin, alırken sorumluluk size ait.)
Aylık 5 gönderi alabilirsiniz, her bir gönderide çoklu ürün olabilir yalnız üsteki kural geçerli hala. Gönderideki eşyaların toplam tutarı 27 doları geçmemeli, geçerse ticari sayılır. (normalde limit 30 euro fakat 3 dolar kargo bedeli sayıyor ondan dolayı 27 euroyu geçmemeli)
(Bu bilgileri kargo görevlisine sorarak öğrendim, doğruluğu kesin değildir %100 güvenmeyin, alırken sorumluluk size ait.)
Aynı üründen 2 adet alınca takılma diye bir şey yok diye biliyorum. Hatta geçen ayki bir Temu siparişimde aynı üründen 2 adet vardi, elime de ulaştı bir sorun olmadan.
Tek siparişte vergilerle birlikte 1500 civarını geçtiğinde kabul etmiyordu en son değişti mi bilmiyorum.
Aynı ürün vs sorunsalı hiç yaşamadım iade edilen ürünler var diye uygulamadan bildirim gelmişti birkaç kere ama onlarda elime ulaştı.
Aylık sadece kendi numaranız üzerine 5 gönderi alabilirsiniz ama, Anne-Baba-Kardeş-Eş bir sürü seçenek var yapıştır gitsin
Aynı üründen 2 adet alınca takılma diye bir şey yok diye biliyorum. Hatta geçen ayki bir Temu siparişimde aynı üründen 2 adet vardi, elime de ulaştı bir sorun olmadan.
Tam da merak ettiğim konu buydu hocam. Sanırım şu an yaptığım temu sepetimdeki 8 farklı ürünü aynı anda kargolayacağım. Umarım gümrükteki beyefendinin bir şeyinin keyfine sıkıntı çıkartmaz
Tek siparişte vergilerle birlikte 1500 civarını geçtiğinde kabul etmiyordu en son değişti mi bilmiyorum.
Aynı ürün vs sorunsalı hiç yaşamadım iade edilen ürünler var diye uygulamadan bildirim gelmişti birkaç kere ama onlarda elime ulaştı.
Aylık sadece kendi numaranız üzerine 5 gönderi alabilirsiniz ama, Anne-Baba-Kardeş-Eş bir sürü seçenek var yapıştır gitsin