Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kerimmc1

Gelişen
Merhaba. GameSir şirketini faturayı düşürmeleri için ikna edip yurt dışından GameSir G7 Pro oyun kumandası aldım. Bugün sabah elime güncellenmiş fatura ulaştı.

Screenshot_20251113_112036.webp

Adamlara kimlik ya da başka bir şey atmadım çünkü üç defa sormama rağmen ek bir bilgi istemediler.

Orijinal sitede fatura hâlâ 72 dolar gözüküyor. Merak ettiğim şey gümrüğe hangi faturanın gideceği ve benim ek bir şey yapmam gerekip gerekmediği.

Merhaba. GameSir şirketini faturayı düşürmeleri için ikna edip yurt dışından GameSir G7 Pro oyun kumandası aldım. Bugün sabah elime güncellenmiş fatura ulaştı.

Eki Görüntüle 201475

Adamlara kimlik ya da başka bir şey atmadım çünkü üç defa sormama rağmen ek bir bilgi istemediler.

Orijinal sitede fatura hâlâ 72 dolar gözüküyor. Merak ettiğim şey gümrüğe hangi faturanın gideceği ve benim ek bir şey yapmam gerekip gerekmediği.

Hangi siteden aldın?

Büyük ihtimalle gümrükten geçmesi için yapmışlar. Yabancılar bizi bizden daha çok düşünüyor, olaya bak.
Normalde başlık farklıydı kendi kendine değişmiş. Onlardan ben istemiştim düşürmelerini, düşürüp bana faturayı göndermişler ama şuanda 2 farklı fatura var, hangisi gümrüğe gidecek diye merek ettim. Ve kimlik bilgilerimi vermedin sıkıntı çıkarmı acaba

Gamesir'in orjinal sitesi

Normalde başlık farklıydı kendi kendine değişmiş. Onlardan ben istemiştim düşürmelerini, düşürüp bana faturayı göndermişler ama şu anda 2 farklı fatura var, hangisi gümrüğe gidecek diye merek ettim. Ve kimlik bilgilerimi vermedin sıkıntı çıkar mı acaba?

GameSir'in orijinal sitesi.

O zaman gelir sana gelen fatura gümrükten geçer.

Büyük ihtimalle gümrükten sıkıntısız geçer kapıda gümrük vergisi istenecek, ben geçen ay 26 euroluk eşya almıştım 450TL vergi çıkmıştı.
Chinapost ve PTT ile geldi.

Bazı gümrük memurları ürünün piyasa değerini araştırıyor. Onlar Gümrük Pro Max memurları. Ama gamepad için yapacaklarını sanmıyorum. Gamesir'e de buradan saygılar, zamanında Aliexpress'te satıcıdan istemiştim yapmamıştı.