Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar Facebook'ta yurt dışı telefon fiyat listesi grupları var ama o gruplar dolandırıcı mı yoksa gerçekten yurt dışı telefon veriyorlar mı? Yurt dışı alma sebebim fiyatın yarı fiyatına olduğu için. Bu özellikle direnç ve server kaydı yapanlar benim için önemli.

Arkadaşlar Facebook'ta yurt dışı telefon fiyat listesi grupları var ama o gruplar dolandırıcı mı yoksa gerçekten yurt dışı telefon veriyorlar mı? Yurt dışı alma sebebim fiyatın yarı fiyatına olduğu için. Bu özellikle direnç ve server kaydı yapanlar benim için önemli.

Direnç kayıt bakma. İşlem yapılmış cihaz son tercihin olsun.
Bir de Facebook'tan almanı önermem. Sarı site iyidir bu konuda. İlindeki telefoncularda satıyor olabilir.

Genelde Irak tarafından gelen telefonlar oluyor. Bir arkadaşım bu işleri yapıyordu oradan biliyorum. Neredeyse yarı fiyatına satılabiliyor bu şekilde. Eğer tanıdığınız veya yakınınız yoksa kaçak telefon almanızı önermem. Bir arıza durumunda ciddi masraflar çıkartabilir. Özellikle direnç atma işlemi sırasında kablonun birini çizmesi bile ileride problem yaratabilir.

Direnç kayıt yaptıracaksanız hiç bulaşmayın yurt dışına