Detaylar
Kim cevapladı?4+4 8 ay diye hatırlıyorum. Sonrasında IMEI atılarak halledilebilir.
Her yıl yenileniyordu bu hakkiniz sanirim.
troken
Başarılı
Nasıl hallediliyor, fiyat ne oluyor?4+4 8 ay diye hatırlıyorum. Sonrasında halledilebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaza başka cihazın IMEI'si yükleniyor.
4+4 ay kullanım hakkı bittikten sonra direnç veya server kayıt yapıyorsun. Direnç için telefonun içi açılır ama fiyatı daha ucuzdur. Server kayıt ise daha pahalı ama cihazın içi açılmıyor. İkisi de çift SIM oluyor.
Serwintes
Uzman
SIM sayısına bağlı. 2 SIM ise 8 ay tek SIM ise 4 ay. Hatta 4 simli telefonlar oluyor yil boyunca acik kalıyorlar.
Ben twrpden IMEI atmıştım eski bir telefona
4 ay 1.sim yuvası, 4 ay 2.sim yuvası. 8 ay böyle kullan son 4 ay ucuz telefon al ordan internet paylaşarak kullan. Yılbaşında sıfırlıyor zaten.
4 sim yuvalı telefon varsa söyleyin de alalım.SIM sayısına bağlı. 2 SIM ise 8 ay tek SIM ise 4 ay. Hatta 4 simli telefonlar oluyor yil boyunca acik kalıyorlar.
Ben twrpden IMEI atmıştım eski bir telefona
Direnç kayıt sonrası telefon alev topuna dönüyor bunu da unutmayalım.4+4 ay kullanım hakkı bittikten sonra direnç veya server kayıt yapıyorsun. Direnç için telefonun içi açılır ama fiyatı daha ucuzdur. Server kayıt ise daha pahalı ama cihazın içi açılmıyor. İkisi de çift SIM oluyor.
Direnç kayıt sonrası telefon alev topuna dönüyor bunu da unutmayalım.
Bazı telefoncular macunu yenilemediği için öyle. Anakartı yerinden çıkarınca macun işlevini yitiriyor. Normalde tekrardan macun sürülmesi gerek.
Benim telefona direnç atan suriyeliler ne anlar macundan. Neyse en azından satacam telefonu.Bazı telefoncular macunu yenilemediği için öyle. Anakartı yerinden çıkarınca macun işlevini yitiriyor. Normalde tekrardan macun sürülmesi gerek.
Serwintes
Uzman
Benim telefona direnç atan suriyeliler ne anlar macundan. Neyse en azından satacağım telefonu.
Aynisi hocam PUBG'de alev topu oluyor telefon. Hele Windows oyun emulasyonu yapayım uçuyor sıcaklıklar. 3DMark testinde öncesinde 36-37 derece görürken simdi 43 derece falan.