Xiaomi 15 çok güzel cihaz, çok iyi tercih. Kayıt yaptırıp sorunsuz kullanabilecekseniz düşünmeye gerek yok.

Yurt içi almak isterseniz ben de S24'e kayardım. Poco daha güçlü, hızlı şarj&pil avantajı var, geriye kalan kamera, yazılım vs. gibi konularda S24 daha iyi. Ekran ikisinde de iyi çok kıyasa gerek yok. Yani amiral seri bir cihaz dururken içinde 8 gen 3 var diye Poco almam ne yalan söyleyeyim. Xiaomi ve alt markalarında aslolan Mi serisi.

Xiaomi 15 çok daha iyi bir cihaz ancak yurt dışı olayı çok sıkıntı hocam.
Server kayıt olduktan sonra hiç bir sıkıntısı yok, tabi ki kapanma ihtimali var ama Xiaomide düşük bir ihtimal. Tek sıkıntısı server kayıtlı cihazın resmi kayıtlı cihaza göre tek sim olması ve garantisi başka sıkıntı görmüyorum ben.

Son düzenleme:
Server kayıtlı Xiaomi 15 her koşulda çok ama çok daha iyi hele ki faturalı bir cihazın IMEI'si elinizde ise kapanma durumunuda en aza indirmiş olursunuz ister tek SIM ister çift SIM kayıt yapılıyor ama çift SIM tuzlu orayı da unutmamak lazım ve Xiaomi 15 alırken global cihaz olduğuna dikkat edin bl kilitli Çin cihazı alırsanız pişman olursunuz.