Yurt dışı Xiaomi 15T Pro mu yoksa yurt içi Samsung S25 FE mi alınmalı?

Oğuz

Başarılı
Herkese merhaba.

Yurt dışı Xiaomi 15T Pro mu yoksa yurt içi Samsung Galaxy S25 FE mi tercih etmeliyim? Cihazı genellikle günlük kullanım için alacağım ancak kamerasının iyi olması benim için önemli bir kriter. Çok ağır oyunlar oynamıyorum, genellikle Supercell oyunları (Brawl Stars, Clash Royale vb.) tercih ediyorum. Hedefim, cihazın beni uzun yıllar sorunsuz götürmesi. Sizce hangi telefon fiyatını daha fazla hak ediyor?

Şu an yaklaşık 5-6 yıldır yazılım kayıtlı bir Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Ancak güncel cihazlarda (özellikle Xiaomi tarafında) kayıt işlemleri ne durumda, eski kolaylığı devam ediyor mu? Yazılım kaydı veya direnç kayıt süreçleri hakkında bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim.

Yurt dışını önermiyorum. 1 yıl kadar kullandım ve hep bi soru işareti kalıyordu aklımda. Alacaksanız da Global dışı almayın.

S25 FE tercih ederim ben de. 15T Pro YD olarak benzer fiyatlara satılıyor zaten. O yüzden garantili S25 FE ile arasında bir avantajı kalmıyor.

Teşekkürler. Peki S25 FE için taksit seçeneği var mı bildiğiniz? Ve 512 GB seçeneği ile arasında çok fiyat farkı var. 256 yeterli olur mu? Hafıza kartı desteği de yok. Ayrıca bu bütçelerde incelememi istediğiniz modeller varsa değerlendirebilirim. Kendim baktığımda S24 modelini gördüm. Ve çok nadir kullanıyor olsamda iki modelde de kızılötesi desteğinin olmadığını gördüm. Büyük bir eksik mi bilmiyorum.

Alternatif olarak batarya agirlikli bir kullanim icin Nothing Phone 3a Pro oneririm. Taksit secenegi hakkinda bilgim yok.

Tekrardan selamlar eve geldim ve biraz daha S25 FE inceleme videosu izledim. Sanırım 40 bin TL bütçelerden 31-32 lere gerilemiş ve mantıklı görünen bir telefon gibi duruyor. Şahsi olarak bu telefonda bulduğunuz en dikkat çeken artılar ve eksiler neler? Renk olarak Lacivert ve Siyah arasında kaldım. Renk herkesin kendi zevki ama ikisinide beğendim ben. Ve satın almam için en uygun ve güvenilir yeri paylaşabilir misiniz? 32 bin tlye direkt trendyol satıyor. 300 500 tlye bakmadan direkt trendyoldan mı önerirsiniz?

Bana gore en buyuk artisi on kamerasi. Zaten bu cihaz kamera olarak Apple'in 16e'sinden daha iyi. Eksi olarak Exynos olmasi fakat S25 FE'deki Exynos kronik sorunlu degil. Snapdragon, MTK ve Apple Bionic islemcilerineen daha fazla guc harciyor sadece. Renk konusu kisinin zevkine kalmis. Ben buradan alirdim.

Anladım katkılar için teşekkürler bu arada. COD, PUBG, Genshin gibi ağır oyunlar oynamıyorum sadece Clash of Clans ve Clash Royale belki. Bunun dışında sosyal medya ve video izleme ağırlıklı kullanırım muhtemelen. Güç harcama durumu ısınma mı yaratır yoksa biraz şarj performansına mı etki eder? Birde elimde 33W Orjinal Xiaomi şarj aleti var. Bunu kullanmaya devam etmek negatif bir şey yaratır mı? Kutu içindeki kablo ile birlikte Spigen 47W adaptör düşünmüştüm ama geçenlerde 450 civarıydı şu an 1000 TL görünüyor. Ve attığınız linkteki satıcı orijinal Teknosa sanırım. Orada da sorun çıkacağını sanmıyorum. Dikkat etmemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…