Yurt dışı Xiaomi 17 Ultra vs Galaxy S25 Ultra

17 Ultra'nin gercekten saglam bir kamera paketi var ama arkadaslarin olumsuz elestirilerine katilmiyor degilim.

17 Ultra'nin gercekten saglam bir kamera paketi var ama arkadaslarin olumsuz elestirilerine katilmiyor degilim.
Daha iyi bişey varmı

Şuan bile kaçak redmi kullanıyorum reklamlardan bıktım ve arada kasma donma yapiyor 1 senelik telefon

Yaklaşık 2 yıldır sürekli telefon değiştiriyorum (sanırım 20 telefon oldu) ve şu anda Xiaomi 17 Ultra kullanıyorum. Yazılım konusunda evet, hâlâ eksikleri var ama donanım tarafını o kadar iyi çözmüşler ki kızamıyorum. Samsung gibi yıllardır aynı kameraları, aynı bataryaları ve aynı hoparlörleri kullanmıyorlar; dolayısıyla ben Xiaomi ve Samsung'u rakip görmüyorum. Xiaomi'nin rakibi Apple'dır. Her ikisi de her sene kamera donanımlarından tutun hoparlörüne kadar değiştiriyorlar. İphone 17 Pro Max'ten Mi 17 Ultra'ya geçtiğimde hissettiğim tek eksiklik aksiyon butonu ve Center Stage ön kamera oldu; onun dışında neredeyse bütün alanlarda Xiaomi fersah fersah önde. Ha, son olarak widget kullanmayı çok seven ve iPhone'da sürekli kullanan biri olarak Xiaomi widget konusunda da kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…