Bütçe
27000
Elinden geldiğince t serisinin prosunu al. En azından mi serisine bir o kadar yakın olursun.
Bana Xiaomi t ve mi serisinin fiyatlarını söyler misin? Ona göre en mantıklısı burada arkadaşlarla seçelim.
Zaten MTK çipli cihaz olması ile birlikte özellike server kaydı konusunda Xiaomi daha müsait bu yüzden sorun yaşamazsınız.

Elinden geldiğince t serisinin prosunu al. En azından mi serisine bir o kadar yakın olursun.
Bana Xiaomi t ve mi serisinin fiyatlarını söyler misin? Ona göre en mantıklısı burada arkadaşlarla seçelim.
Zaten MTK çipli cihaz olması ile birlikte özellike server kaydı konusunda Xiaomi daha müsait bu yüzden sorun yaşamazsınız.

Hocam 15t pro var, o da 33.000 TL, bütçe el vermiyor.
14t pro var 29.500'e, mantıklı mıdır?

Hocam 15t Pro var, o da 33.000 TL, bütçe el vermiyor.
14t Pro var 29.500'e, mantıklı mıdır?

Hayır 14t Pro artık çok eski bir alet. Özellikle Xiaomi gibi çok fazla Update sonrası yavaşlama şikayeti alan bir firmada her zaman güncel cihaz almak en mantıklısı.
15t Pro'ya pazarlık vs bir şeyler yap, olmazsa 17t yi al.

Hocam bilmeden yorum yaptığınızı düşünüyorum.
Server kaydı yaptıracaksınız, anladım. Xiaomi'lere artık server kaydı yapmak mümkün değildi diye hatırlıyorum çünkü ben de "Xiaomi 17 Pro Max" almayı düşünüyordum, kaydı mümkün değil dediler diye vazgeçtim. Eğer şu anda mümkünse, alın gitsin o zaman.

Server kaydı yaptıracaksınız, anladım. Xiaomi'lere artık server kaydı yapmak mümkün değildi diye hatırlıyorum çünkü ben de "Xiaomi 17 Pro Max" almayı düşünüyordum, kaydı mümkün değil dediler diye vazgeçtim. Eğer şu anda mümkünse, alın gitsin o zaman.

Hocam muhtemelen yeni telefon olduğu için serverları açılmamıştır, şu an bir araştırın isterseniz hepsinde yapıyorlar

Hocam muhtemelen yeni telefon olduğu için serverları açılmamıştır, şu an bir araştırın isterseniz hepsinde yapıyorlar.

"Nothing Phone (3)" aldım hocam, çok memnunum. Xiaomi'nin bloatware mevzuları aşırı canımı sıktığı için vazgeçmiştim. Nothing aldıktan sonra "İyi ki Nothing almışım" dedim.

Hocam tasarımı çok kötü değil mi ya.
Mesleğim zaten endüstriyel tasarım olduğu için bu cihaz tam bana hitap ediyor. Çevremde kim bu telefonu kullandığımı görse, "Bir telefon olsan kesinlikle bu olurdun" diyor. Tasarımını çok beğendim; tek kusuru işlemcisi diyebilirim. Ancak oyun oynamadığım için bu durum benim için bir sorun yaratmıyor; bunun dışında kesinlikle 10 üzerinden 10 telefon.

Mesleğim zaten endüstriyel tasarım olduğu için bu cihaz tam bana hitap ediyor. Çevremde kim bu telefonu kullandığımı görse, "Bir telefon olsan kesinlikle bu olurdun" diyor. Tasarımını çok beğendim; tek kusuru işlemcisi diyebilirim. Ancak oyun oynamadığım için bu durum benim için bir sorun yaratmıyor; bunun dışında kesinlikle 10 üzerinden 10 telefon.

Hocam kendinize uygun cihazı bulmuşsunuz valla helal olsun :D
Ben de tasarıma çok önem veriyorum ondan 17t alcam sanırım