Yurt dışı Xiaomi mi? iPhone mu?

Bütçe
30000

ugurcan78

Üyecik
Hocalarım selam, yurt dışı telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 25-30 bin lira civarında fakat kararsız kaldım. Son 4 yıldır iPhone kullanıyorum, yurt içi yurt dışı bütün serilerini kullandım resmen al sat yapa yapa. Bana fikir önerisinde bulunur musunuz? 25-30 bin lira civarına yurt dışı Xiaomi mi, yoksa yurt dışı iPhone mu? Ben şuan server veya direnç diyorlar sanırım o şekilde kaydı yapılmış Xiaomi alma taraftarıyım ama eğer aranızda deneyimleyen varsa onlardan da öneri isterim.

Xiaomi daha mantıklı. Türkiye cihazı olacakta S24FE ve Honor 200 Pro bakılabilir.

Server atılmayacaksa yurt dışı almayın.

Xiaomi 14 Ultra veya Xiaomi 15 biraz zorlarsan Xiaomi 15 Pro alabilirsin. Yeniler için direnç değil server var artık.

15 Pro ya da 16 Pro alabiliyorsan iPhone olur. Xiaomi tarafında da ne aldığın önemli.

Teşekkür ederim arkadaşlar benim için şu an ağır basan "Acaba Xiaomi serisi alıp denesem mi?" oluyor iPhone alırsam 15 Pro Max falan istiyorum işin aslı fakat bütçemi aşıyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar benim için şu an ağır basan "Acaba Xiaomi serisi alıp denesem mi?" oluyor iPhone alırsam 15 Pro Max falan istiyorum işin aslı fakat bütçemi aşıyor.
Alacağın cihaz 15 Pro altı olmasın. Xiaomi tarafından bir cihaz seçer de üstüne kayıt da yaptırabilirseniz çok daha keyifli bir telefon olur. Apple alırsanız 8 ay rezilliğiyle uğraşacaksınız. YD fiyatlara hakim değilim, eğer Xiaomi 15, 14 Ultra gibi cihazlar geliyorsa gayet güzel olur. Xiaomi 15 mi 15 Pro mu bence biraz keyfinize kalmış bir durum. Birisi daha güçlü, daha hızlı şarj olabilen bir nesil yeni bir cihaz, birisi de kamera anlamında daha avantajlı.

Hocam ben aslına bakarsak iPhone fanıyım birkaç seneden beri rahatlığı onda buldum çünkü fakat benim bütçeme bakarsak 15 pro ile Xiaomi 15 arasına denk geliyor ikisi de sanırım çünkü ikisi de 30-35 bandına denk geliyor fiyat olarak fakat baktığımız zaman Xiaomi 15 alırsam kayıtlı şekilde kullanabilirim yani 2-3 sene diye düşünüp onu almak istiyorum fakat daha önce hiç Xiaomi kullanmadım uzun yıllardır da iPhone kullanıyorum alışabilir miyim bilmiyorum. Aklıma takılan diğer bir husus bütün belgeler, fotoğraflar, yedekler iCloud üzerinde duruyor hemen elimin altındaydı onu nasıl hallederim onu da bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…