Bütçe
30000
Hocam ben aslına bakarsak iPhone fanıyım birkaç seneden beri rahatlığı onda buldum çünkü fakat benim bütçeme bakarsak 15 pro ile Xiaomi 15 arasına denk geliyor ikisi de sanırım çünkü ikisi de 30-35 bandına denk geliyor fiyat olarak fakat baktığımız zaman Xiaomi 15 alırsam kayıtlı şekilde kullanabilirim yani 2-3 sene diye düşünüp onu almak istiyorum fakat daha önce hiç Xiaomi kullanmadım uzun yıllardır da iPhone kullanıyorum alışabilir miyim bilmiyorum. Aklıma takılan diğer bir husus bütün belgeler, fotoğraflar, yedekler iCloud üzerinde duruyor hemen elimin altındaydı onu nasıl hallederim onu da bilmiyorum.
Bence siz iPhone da kalin. Yurt disi hakkinda bilgilidir @409 iPhone konusunda bilgileyse yardimci olur musaitlik durumuna gore.

Bence siz iPhone da kalin. Yurt disi hakkinda bilgilidir @409 iPhone konusunda bilgileyse yardimci olur musaitlik durumuna gore.
Yurtdışı 15 Pro Max kullanma fırsatım oldu ama kullanım sürem bitmeden satmıştım. Şu an elimde iPhone 8 Plus var bunu 2. cihaz olarak ayarlayabilirim iPhone cihaz alırsam ama bu 8 aydan sonraki süreç beni biraz sıkar gibi geliyor açıkçası.