P ProPat Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 18 9 Aralık 2024 #1 Z Fold 4 yurt dışı SIM sorunu var. SIM kilit şifresi istiyor. Model numarası F936U. Söyleyeceklerinize göre ayrıntı bilgi veririm. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024
Z Fold 4 yurt dışı SIM sorunu var. SIM kilit şifresi istiyor. Model numarası F936U. Söyleyeceklerinize göre ayrıntı bilgi veririm.
Meriç Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 130 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 92 9 Aralık 2024 #2 ProPat dedi: Z Fold 4 yurt dışı SIM sorunu var. SIM kilit şifresi istiyor. Model numarası F936U. Söyleyeceklerinize göre ayrıntı bilgi veririm. Genişletmek için tıkla... Cihaz operatöre kitli muhtemelen herhangi bir bilgi var mı ? Artı 0 Eksi
ProPat dedi: Z Fold 4 yurt dışı SIM sorunu var. SIM kilit şifresi istiyor. Model numarası F936U. Söyleyeceklerinize göre ayrıntı bilgi veririm. Genişletmek için tıkla... Cihaz operatöre kitli muhtemelen herhangi bir bilgi var mı ?
KS KS P ProPat Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 18 9 Aralık 2024 #3 Yardımcı olacak yok mu yelefon şifre istiyor şim şifresi değil yurtdışı telefon sponsor sim takılmıyınca istiyor Meriç dedi: Cihaz operatöre kitli muhtemelen herhangi bir bilgi var mı ? Genişletmek için tıkla... Hattım vodafone başka cihaza takınca çalışıyor ve sim şifresini biliyorum z foldta bir sorun oluyor. ProPat dedi: Yardımcı olacak yok mu yelefon şifre istiyor şim şifresi değil yurtdışı telefon sponsor sim takılmıyınca istiyor Hattım vodafone başka cihaza takınca çalışıyor ve sim şifresini biliyorum z foldta bir sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... Ağ şifresini istiyor sim takınca. Artı 0 Eksi
Yardımcı olacak yok mu yelefon şifre istiyor şim şifresi değil yurtdışı telefon sponsor sim takılmıyınca istiyor Meriç dedi: Cihaz operatöre kitli muhtemelen herhangi bir bilgi var mı ? Genişletmek için tıkla... Hattım vodafone başka cihaza takınca çalışıyor ve sim şifresini biliyorum z foldta bir sorun oluyor. ProPat dedi: Yardımcı olacak yok mu yelefon şifre istiyor şim şifresi değil yurtdışı telefon sponsor sim takılmıyınca istiyor Hattım vodafone başka cihaza takınca çalışıyor ve sim şifresini biliyorum z foldta bir sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... Ağ şifresini istiyor sim takınca.
Meriç Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 130 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 92 9 Aralık 2024 #4 ProPat dedi: Yardımcı olacak yok mu yelefon şifre istiyor şim şifresi değil yurtdışı telefon sponsor sim takılmıyınca istiyor Hattım vodafone başka cihaza takınca çalışıyor ve sim şifresini biliyorum z foldta bir sorun oluyor. Ağ şifresini istiyor sim takınca. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi cihaz amerikada bir operatöre kitli, ancak onun siminde çalışır. Artı 0 Eksi
ProPat dedi: Yardımcı olacak yok mu yelefon şifre istiyor şim şifresi değil yurtdışı telefon sponsor sim takılmıyınca istiyor Hattım vodafone başka cihaza takınca çalışıyor ve sim şifresini biliyorum z foldta bir sorun oluyor. Ağ şifresini istiyor sim takınca. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi cihaz amerikada bir operatöre kitli, ancak onun siminde çalışır.
KS KS P ProPat Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 18 9 Aralık 2024 #5 Meriç dedi: Cihaz operatöre kitli muhtemelen herhangi bir bilgi var mı ? Genişletmek için tıkla... Bilgim var att iletisime gectim kodu girdim fakat fazla hatalı deneme yaptığımdan dolayı mck kodu istiyor. Meriç dedi: Dediğim gibi cihaz amerikada bir operatöre kitli, ancak onun siminde çalışır. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözülür Artı 0 Eksi
Meriç dedi: Cihaz operatöre kitli muhtemelen herhangi bir bilgi var mı ? Genişletmek için tıkla... Bilgim var att iletisime gectim kodu girdim fakat fazla hatalı deneme yaptığımdan dolayı mck kodu istiyor. Meriç dedi: Dediğim gibi cihaz amerikada bir operatöre kitli, ancak onun siminde çalışır. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözülür
Meriç Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 130 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 92 9 Aralık 2024 #6 ProPat dedi: Bilgim var att iletisime gectim kodu girdim fakat fazla hatalı deneme yaptığımdan dolayı mck kodu istiyor. Nasıl çözülür Genişletmek için tıkla... Server kayıt çözebilir belki. Artı 0 Eksi
ProPat dedi: Bilgim var att iletisime gectim kodu girdim fakat fazla hatalı deneme yaptığımdan dolayı mck kodu istiyor. Nasıl çözülür Genişletmek için tıkla... Server kayıt çözebilir belki.
KS KS P ProPat Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 18 9 Aralık 2024 #7 Meriç dedi: Server kayıt çözebilir belki. Genişletmek için tıkla... imei sorunu yok ama demek istidiniz uzman telefoncu yazılım atmasımı? Artı 0 Eksi
Meriç dedi: Server kayıt çözebilir belki. Genişletmek için tıkla... imei sorunu yok ama demek istidiniz uzman telefoncu yazılım atmasımı?
Meriç Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 130 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 92 9 Aralık 2024 #8 ProPat dedi: IMEI sorunu yok ama demek istidiniz uzman telefoncu yazılım atması mı? Genişletmek için tıkla... İmeileri kayıtlı mı cihazın ? Artı 0 Eksi
ProPat dedi: IMEI sorunu yok ama demek istidiniz uzman telefoncu yazılım atması mı? Genişletmek için tıkla... İmeileri kayıtlı mı cihazın ?
KS KS P ProPat Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 18 9 Aralık 2024 #9 Meriç dedi: İmeileri kayıtlı mı cihazın ? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.023 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.676 9 Aralık 2024 #10 Amerika cihazı... Chimera tool belki açabilir fakat imkansıza yakın biraz. Artı 0 Eksi