Detaylar
Kim cevapladı?Meriç
Başarılı
- Makaleler
- 1
Cihaz operatöre kitli muhtemelen herhangi bir bilgi var mı ?Z Fold 4 yurt dışı SIM sorunu var. SIM kilit şifresi istiyor. Model numarası F936U. Söyleyeceklerinize göre ayrıntı bilgi veririm.
Yardımcı olacak yok mu yelefon şifre istiyor şim şifresi değil yurtdışı telefon sponsor sim takılmıyınca istiyor
Hattım vodafone başka cihaza takınca çalışıyor ve sim şifresini biliyorum z foldta bir sorun oluyor.Cihaz operatöre kitli muhtemelen herhangi bir bilgi var mı ?
Ağ şifresini istiyor sim takınca.Yardımcı olacak yok mu yelefon şifre istiyor şim şifresi değil yurtdışı telefon sponsor sim takılmıyınca istiyor
Hattım vodafone başka cihaza takınca çalışıyor ve sim şifresini biliyorum z foldta bir sorun oluyor.
Meriç
Başarılı
- Makaleler
- 1
Dediğim gibi cihaz amerikada bir operatöre kitli, ancak onun siminde çalışır.Yardımcı olacak yok mu yelefon şifre istiyor şim şifresi değil yurtdışı telefon sponsor sim takılmıyınca istiyor
Hattım vodafone başka cihaza takınca çalışıyor ve sim şifresini biliyorum z foldta bir sorun oluyor.
Ağ şifresini istiyor sim takınca.
Bilgim var att iletisime gectim kodu girdim fakat fazla hatalı deneme yaptığımdan dolayı mck kodu istiyor.Cihaz operatöre kitli muhtemelen herhangi bir bilgi var mı ?
Nasıl çözülürDediğim gibi cihaz amerikada bir operatöre kitli, ancak onun siminde çalışır.
Meriç
Başarılı
- Makaleler
- 1
Server kayıt çözebilir belki.Bilgim var att iletisime gectim kodu girdim fakat fazla hatalı deneme yaptığımdan dolayı mck kodu istiyor.
Nasıl çözülür
imei sorunu yok ama demek istidiniz uzman telefoncu yazılım atmasımı?
Meriç
Başarılı
- Makaleler
- 1
IMEI sorunu yok ama demek istidiniz uzman telefoncu yazılım atması mı?
İmeileri kayıtlı mı cihazın ?
Evet
- Makaleler
- 9
Amerika cihazı... Chimera tool belki açabilir fakat imkansıza yakın biraz.
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-