Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Haftalık 20 saat çalışma izni veriliyor olması lazım AB ülkelerinde.Az önce araştırdım ve İspanya'da öğrenci vizesine sahipken çalışmak için üniversiteden izin almak gerektiği yazıyordu. Diyelim izin vermedi, nasıl para kazanacağız? Özel ders falan desem para kazanabileceğim bile belli değil.
Blackraven
Üstün
Kaçak çalışabilirsin tabi yakalanmamak kaydı ile. Yabancı ülkeler yabancı öğrencileri gelip bedavaya okusunlar diye açmıyorlar zaten kendi ülkenizden para getirip harcayın diye açıyorlar.
Bu sanırım her ülkede yok.
Haftalık 20 saat çalışma izni veriliyor olması lazım AB ülkelerinde.
Risk almaya gerek yok diye düşünüyorum. Bedava okumayacağım, zaten onların da işine gelir, yarı zamanlı bir işte çalışırsam.Kaçak çalışabilirsin tabi yakalanmamak kaydı ile. Yabancı ülkeler yabancı öğrencileri gelip bedavaya okusunlar diye açmıyorlar zaten kendi ülkenizden para getirip harcayın diye açıyorlar.
Blackraven
Üstün
Risk almaya gerek yok diye düşünüyorum. Bedava okumayacağım, zaten onların da işine gelir, yarı zamanlı bir işte çalışırsam.
İşsizliğin yanlış hatırlamıyorsam %10 genç işsizliğin %25 olduğu bir ülkede yabancı bir öğrencinin çalışması İspanya'nın işine gelmez onun yerine Türkiye'den oraya para taşımanı tercih ederler.
SF26
Üstün
Bu kesin bir kaynak mı ama?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-