Detaylar
Kim cevapladı?Yaratmaz, alınır.İsveç'ten Samsung Galaxy Watch 6 almayı düşünüyorum yurt dışı olması sıkıntı yaratır mı?
Haberiniz olsun fiyatlar hemen hemen aynı.
Cevap için teşekkürler, Türkiye'de zaten E-SIM desteği yok, destek olsa bile telefon görüşmesi pek yapmam zaten bende sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm.Yaratmaz, alınır.
Haberiniz olsun fiyatlar hemen hemen aynı.
Turkcell’de E-SIM vardı diye biliyorum.Cevap için teşekkürler, Türkiye'de zaten E-SIM desteği yok, destek olsa bile telefon görüşmesi pek yapmam zaten bende sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm.
Yurtdışı olacağı için IMEI gibi şeyler ile uğraştırıyor mu E-SIM kısmında? Yoksa direk cihaza mı tanımlanıyor?
Elma ısıran
Üstün
Saatten telefon görüşmesi yapmaya alışınca baya kolaylık oluyor ama benden söylemesi.Cevap için teşekkürler, Türkiye'de zaten E-SIM desteği yok, destek olsa bile telefon görüşmesi pek yapmam zaten bende sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm.
Denerim bunu hocam sırf kullanmak için kullanacağım o saatiSaatten telefon görüşmesi yapmaya alışınca baya kolaylık oluyor ama benden söylemesi.
Saatte hat olmadığı için IMEI ne arasın hocam?Yurtdışı olacağı için IMEI gibi şeyler ile uğraştırıyor mu E-SIM kısmında? Yoksa direk cihaza mı tanımlanıyor?
E-SIM olunca IMEI olmuyor o zaman, anladım hocam teşekkür ederim.
Oluyorsa da benim kafam karışık şu anE-SIM olunca IMEI olmuyor o zaman, anladım hocam teşekkür ederim.