Durumu söyledim arkadaşıma, onun fikrine göre iade ederiz olmadı. Sağ olun.

@ExellionTR @13367 konuya dönüş yapmayı unutmuşum, şimdi aklıma gelince dönüş yapayım dedim. İlk alışverişte aula ve yanına 2 ürün almıştım. İkinci alışverişte gamepad aldım. Üçüncü alışverişte zeka küpü, kitap, mouse pad vs. aldım. Ondan sonra dördüncü alışverişte de kendime aynı gamepadden aldım. Tüm ürünler sorunsuzca gümrükten geçti.

Hayırlı olsun hocam. Aynı ay içerisinde ve tek hesaptan mı aldınız bunları?

Sağ olun hocam. Hepsini aynı ay içerisinde, tek hesaptan ve kendi T.C. Kimlik numaram ile aldım.

Çok iyiymiş hocam vallahi. Ben tek T.C. / hesaptan ayda 5 paketten başka sipariş veremiyoruz diye biliyordum. Sipariş vermek için diğer ayı bekliyordum. Bir şeyler alayım madem :)

Son düzenleme:
Çok iyiymiş hocam vallahi. Ben tek T.C. / hesaptan ayda 5 paketten başka sipariş veremiyoruz diye biliyordum. Sipariş vermek için diğer ayı bekliyordum. Bir şeyler alayım madem :)
Dediğiniz gibi 5 paket sınırı var, zaten attığınız görselde de vardı ama benim anladığım kadarıyla 1 siparişte 1'den fazla ürün olsa bile Temu bu ürünleri tek paket olarak göndermeye çalışıp 5 üründen fazla sipariş etmeye olanak sağlıyor.

Bildiğim ayda 5 sipariş hakkı var. Yani 5 paket 1 ayda alınabilecek. Alınan ürün 27 euroyu geçmeyecek yeni düzenlemeye göre kimisi de demiş 26 euro yu geçmesin vs.