Yazın benim ablam Amerika'ya gidecek PS5, direksiyon seti ve bir de ikna edebilirsem o anki duruma bağlı olarak 1 bilgisayar bileşeni aldırmak istiyorum.
Yazın benim ablam Amerika'ya gidecek PS5, direksiyon seti ve bir de ikna edebilirsem o anki duruma bağlı olarak 1 bilgisayar bileşeni aldırmak istiyorum.
Valla 2 adet Noctua NF-A20 fan getirtiyorum Glocalzone uygulamasından. Birkaç gün içerisinde 4 adet NF-A14 G2 PWM de getirteceğim Seasonic Native 12V-2x6 kablo ile birlikte. Nasıl bilmiyorum ama geçiren geçiriyor valla
Vallahi 2 adet Noctua NF-A20 fan getirtiyorum glocalzone uygulamasından. Birkaç gün içerisinde 4 adet NF-A14 G2 PWM de getirteceğim Seasonic native 12V-2x6 kablo ile birlikte. Nasıl bilmiyorum ama geçiren geçiriyor vallahi
Ben kuzenime 5070 Ti, 9600X, 2TB SSD, anakat ve RAM falan getirteceğim. Ama sorun şu ki RAM'ler 2 tane ayrı kutuda. Birisi 16x2 diğeri 8X2. 8x2 olan satın aldığım siteden bedavaya geldi. Ben RAM'leri anakarta taksak o şekilde valize koysak bir problem yaşar mıyız acaba?
Bir de ürünlerin kutusunu sadece açmamız yeterli midir? Yoksa kutularını atıp sadece ürünlerimi valize koymalıyız?
Bu biraz şans işi açıkçası. Yapabilirseniz RAM'lerin hepsini anakarta takın. Her üründen bir tane olduğu sürece sorun çıkmaması lazım nomalde. O yüzden iki farklı kşt varsa ben takın derim. Ürünlerin kutusunu atmanıza gerek yok diye biliyorum.