Yurt dışından bilgisayar parçası alınır mı?

Her bir bileşenden birer tane kasa getirme.

Yazın benim ablam Amerika'ya gidecek PS5, direksiyon seti ve bir de ikna edebilirsem o anki duruma bağlı olarak 1 bilgisayar bileşeni aldırmak istiyorum.

Yazın benim ablam Amerika'ya gidecek PS5, direksiyon seti ve bir de ikna edebilirsem o anki duruma bağlı olarak 1 bilgisayar bileşeni aldırmak istiyorum.
Getirir. Biz 6 Premiata 4 Alexander McQueen 3 çanta getirdik Allah’tan ikinci gümrük memuru geçirdi ilki buzdolabı magneti geçirmediydi.

Getirir. Biz 6 premiata 4 alexander McQueen 3 çanta getirdik Allah'tan ikinci gümrük memuru geçirdi ilki buzdolabı magneti geçirmediydi.

Ablamı ikna etmek gümrükten ürün geçirmekten daha zor olacak.

Evet her üründen 1 adet alabiliyoruz peki en fazla kaç ürün getirebiliyoruz?
Valla 2 adet Noctua NF-A20 fan getirtiyorum Glocalzone uygulamasından. Birkaç gün içerisinde 4 adet NF-A14 G2 PWM de getirteceğim Seasonic Native 12V-2x6 kablo ile birlikte. Nasıl bilmiyorum ama geçiren geçiriyor valla

Vallahi 2 adet Noctua NF-A20 fan getirtiyorum glocalzone uygulamasından. Birkaç gün içerisinde 4 adet NF-A14 G2 PWM de getirteceğim Seasonic native 12V-2x6 kablo ile birlikte. Nasıl bilmiyorum ama geçiren geçiriyor vallahi

Bence karşına gelen gümrük memuruna bağlı iş.
Bazıları var 1 tane alsan bile geçirmiyor.

Getirir. Biz 6 Premiata 4 Alexander McQueen 3 çanta getirdik Allah'tan ikinci gümrük memuru geçirdi ilki buzdolabı magneti geçirmediydi.

Ben kuzenime 5070 Ti, 9600X, 2TB SSD, anakat ve RAM falan getirteceğim. Ama sorun şu ki RAM'ler 2 tane ayrı kutuda. Birisi 16x2 diğeri 8X2. 8x2 olan satın aldığım siteden bedavaya geldi. Ben RAM'leri anakarta taksak o şekilde valize koysak bir problem yaşar mıyız acaba?
Bir de ürünlerin kutusunu sadece açmamız yeterli midir? Yoksa kutularını atıp sadece ürünlerimi valize koymalıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…