Mem07
Çalışkan
Yazın benim ablam Amerika'ya gidecek PS5, direksiyon seti ve bir de ikna edebilirsem o anki duruma bağlı olarak 1 bilgisayar bileşeni aldırmak istiyorum.
Getirir. Biz 6 Premiata 4 Alexander McQueen 3 çanta getirdik Allah’tan ikinci gümrük memuru geçirdi ilki buzdolabı magneti geçirmediydi.Yazın benim ablam Amerika'ya gidecek PS5, direksiyon seti ve bir de ikna edebilirsem o anki duruma bağlı olarak 1 bilgisayar bileşeni aldırmak istiyorum.
Getirir. Biz 6 premiata 4 alexander McQueen 3 çanta getirdik Allah'tan ikinci gümrük memuru geçirdi ilki buzdolabı magneti geçirmediydi.
Valla 2 adet Noctua NF-A20 fan getirtiyorum Glocalzone uygulamasından. Birkaç gün içerisinde 4 adet NF-A14 G2 PWM de getirteceğim Seasonic Native 12V-2x6 kablo ile birlikte. Nasıl bilmiyorum ama geçiren geçiriyor vallaEvet her üründen 1 adet alabiliyoruz peki en fazla kaç ürün getirebiliyoruz?
Vallahi 2 adet Noctua NF-A20 fan getirtiyorum glocalzone uygulamasından. Birkaç gün içerisinde 4 adet NF-A14 G2 PWM de getirteceğim Seasonic native 12V-2x6 kablo ile birlikte. Nasıl bilmiyorum ama geçiren geçiriyor vallahi![]()
Getirir. Biz 6 Premiata 4 Alexander McQueen 3 çanta getirdik Allah'tan ikinci gümrük memuru geçirdi ilki buzdolabı magneti geçirmediydi.