2098

Uzman
Selam, biliyorsunuz PayPal falan yok ülkede. Ben ise yurt dışı tabanlı bazı projelere girişmek istiyorum lakin eskiden denediğimde hep bu ödeme kısmı finalde sorun yarattı. Şu an, hem onların kullandığı hem de biz Türk'lerin kullandığı kolay bir ödeme yöntemi var mı bildiğiniz? Dolar ve Euro para birimlerinden bahsediyorum.

Onlar da bunu kullanıyor mudur peki? Ödeme yöntemi olarak. Yani, onların da yaygın olarak kullandığı bir şey olsa daha az karmaşık olabilir.
Kripto zaten yeterince yaygın. Ayrıca düşük komisyon oranları ve transferin hzlı olmasından dolayı sık sık tercih ediliyor. Ben çokça kez bu şekilde ödeme aldım ve almaya devam ediyorum.

Sen yine de Türkiye'de PayPal'ın yasak olduğunu belirt ve ödemeni kripto ile alıp alamayacağını sor. Anlayışlı insanlarsa sorun çıkarmazlar.

Kripto zaten yeterince yaygın. Ayrıca düşük komisyon oranları ve transferin hzlı olmasından dolayı sık sık tercih ediliyor. Ben çokça kez bu şekilde ödeme aldım ve almaya devam ediyorum.

Sen yine de Türkiye'de PayPal'ın yasak olduğunu belirt ve ödemeni kripto ile alıp alamayacağını sor. Anlayışlı insanlarsa sorun çıkarmazlar.
Kripto ile aldıktan sonra kolayca TL'ye çevirebiliyor muyuz?