Yurt dışından gamepad önerisi

Ortalama 1.000 TL daha pahalı. Kendi sitelerinden alip 4PX ile yollamalarini ve faturaya düşük girmelerini rica ederseniz 1.000 TL tasarruf etmiş oluyorsunuz.

Bu arada Gamesir'in kendi sitesi 4PX gönderilerini WeWorldExpress aracılığıyla yollamadigi için PTT'ye verilebiliyormuş, ve bu yüzden de vergi çikabiliyormuş. Yine de vergi çıksa bile Türkiye'den ucuza geliyor her türlü. Nasıl rahat ederseniz, ürün kaliteli.

Kendi sitelerinden alıp mail yoluyla 4PX ile yollamalarini ve faturaya düşük girmelerini rica edince vergisiz bir şekilde alabiliyordunuz.
Olmuyor hocam. 4px ve ptt aracılı yolluyorlar. Vergi çıkıyor gene. Weworld ile değil chinapost ile geldiğinden ptt'ye veriyorlar kendi sitelerindeki siparişi. Whatgeek wwe aracılı veriyor 4px'e

Tam yazıyorken yazmışsınız siz de

8Bitdo Pro 2 al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullanıyorum. Pil derdi vs yok. Bluetoothdayken pili mi bitti tak usbsini pcye kaldığın yerden devam et. Hafif rahat kolayca switch xinput vs arasında geçiş yapabiliyosun vs vs.

Biraz geç ama bonus bilgi olsun. Diyelim ki 8 bitdo pro 2nin usb kablosunu kaybettiniz uygun herhangi bir usb ile şarj edebiliyorsunuz. Benim usb kablo kayıp mesela şu an ve telefonun hızlı şarjıyla şarj edebiliyorum gamepadi. Uysun yetiyor. Hatta takılıyken de kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Bunu almayı düşünüyorum. Pro versiyonu hem mekanik tuşlu hem şarj standına sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…