Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 13 Mayıs 2024 #21 Chef dedi: Usta Allah icin kalan abur cuburlardan gonder. Seni cok seviyorum canim Yongam benim. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye ile Valorant'dayız Discord'a gelmek istersen oradan yaz adresini göndereim canım Chef'im.
Chef dedi: Usta Allah icin kalan abur cuburlardan gonder. Seni cok seviyorum canim Yongam benim. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye ile Valorant'dayız Discord'a gelmek istersen oradan yaz adresini göndereim canım Chef'im.
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 13 Mayıs 2024 #22 Yonga dedi: @Silinen üye ile Valorant'dayız Discord'a gelmek istersen oradan yaz adresini göndereim canım Chef'im. Genişletmek için tıkla... Tamam balim yazarim yarin sana. Pc basina gecmeye useniyom.
Yonga dedi: @Silinen üye ile Valorant'dayız Discord'a gelmek istersen oradan yaz adresini göndereim canım Chef'im. Genişletmek için tıkla... Tamam balim yazarim yarin sana. Pc basina gecmeye useniyom.