Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Aylar sonra başka bir ülkeye tatile gideceğim. 3DS ve PlayStation 5 getirmeyi düşünüyorum. Kutusunu çıkaracağım. Sorun olur mu?
Kutusuyla getirsen de olur ben öyle kendim de başkasına da ürün için birkaç kez getirttim.
Blackraven
Üstün
Muafiyet listesine buradan ulaşabilirsiniz. Ürünü getirebilirsiniz kutudan çıkarmaya falan gerek yok bu tür hurafeleri kim çıkartıyor bilmiyorum ama gümrük memuru o ürünü dahi ticari amaçlı ürün olarak sayabilir isterse. Zaten bu gümrük muhabbetini fazla abartıyor insanlar, adamların hedefi sizin gibi normal insanlar değil cidden kaçakcılık seviyesinde fazla ürün getiren kitle onları da zaten 50 metre uzaktan tespit ediyorlar. Büyük ihtimalle elinizi kolunuzu sallayarak geçeceksiniz.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam ikinci el alacağım. Yine de sayarlar mı?Muafiyet listesine buradan ulaşabilirsiniz. Ürünü getirebilirsiniz kutudan çıkarmaya falan gerek yok bu tür hurafeleri kim çıkartıyor bilmiyorum ama gümrük memuru o ürünü dahi ticari amaçlı ürün olarak sayabilir isterse. Zaten bu gümrük muhabbetini fazla abartıyor insanlar, adamların hedefi sizin gibi normal insanlar değil cidden kaçakcılık seviyesinde fazla ürün getiren kitle onları da zaten 50 metre uzaktan tespit ediyorlar. Büyük ihtimalle elinizi kolunuzu sallayarak geçeceksiniz.
Hocam birde Meta Quest 3 getirsem yanımda sorun olur mu?Kutusuyla getirsen de olur ben öyle kendim de başkasına da ürün için birkaç kez getirttim.
Blackraven
Üstün
Sayarlar. İkinci el ürünler sonuçta ticari değeri olan ürünler.
Eğer gümrük kontrolüne yakalanırsanız sıkıntı olabilir. Attığım listedeki ürünler dışında 430€'luk hakkınız var. "Ürünü kutudan çıkartın" tarzı olaylarda geçerli değil. Gümrük memuru keyfi isterse iç çamaşırlarınızı dahi vergilendirmeye çalışır. Tabi buradaki en önemli nokta gümrük kontrolünün çok nadir olması. Bana bugüne kadar 1 kere denk gelmedi örneğin ki çok uçarım.Hocam birde Meta Quest 3 getirsem yanımda sorun olur mu?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Peki birisini gideceğim kişiye versem ikisini'de kendim alsam sorun çıkar mı?Eğer gümrük kontrolüne yakalanırsanız sıkıntı olabilir. Attığım listedeki ürünler dışında 430€'luk hakkınız var. "Ürünü kutudan çıkartın" tarzı olaylarda geçerli değil. Gümrük memuru keyfi isterse iç çamaşırlarınızı dahi vergilendirmeye çalışır. Tabi buradaki en önemli nokta gümrük kontrolünün çok nadir olması. Bana bugüne kadar 1 kere denk gelmedi örneğin ki çok uçarım.
Blackraven
Üstün
Peki birisini gideceğim kişiye versem ikisini'de kendim alsam sorun çıkar mı?
Çıkacağını düşünmüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-