1 14152 Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.205 Çözümler 2 Beğeniler 675 20 Haziran 2025 #11 AMG GOAT dedi: Aynen. Gerekirse mahalle tamircisine yaptırırız. Tongfang kasa laptop almak var, bir de Alienware veya ASUS ROG laptop almak var. Genişletmek için tıkla... Garanti sensin en iyisi.
AMG GOAT dedi: Aynen. Gerekirse mahalle tamircisine yaptırırız. Tongfang kasa laptop almak var, bir de Alienware veya ASUS ROG laptop almak var. Genişletmek için tıkla... Garanti sensin en iyisi.
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.344 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 20 Haziran 2025 #12 Not: Çok ama çok düşük ihtimal Kanada'da olabilir. Kuzenimin dayısı Kanada'da yaşıyor. Ve o kuzenime PS5 getirmişti. Bazen Türkiye'ye de geliyor. Ondan kibarca da isteyebilirim.
Not: Çok ama çok düşük ihtimal Kanada'da olabilir. Kuzenimin dayısı Kanada'da yaşıyor. Ve o kuzenime PS5 getirmişti. Bazen Türkiye'ye de geliyor. Ondan kibarca da isteyebilirim.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 20 Haziran 2025 #13 AMG GOAT dedi: Bu büyük, kaliteli markaların uluslararası garantisi yok mu? Ben var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... MSI, Asus, Acer, Dell ve Alienware'in uluslararasi garantisi var.
AMG GOAT dedi: Bu büyük, kaliteli markaların uluslararası garantisi yok mu? Ben var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... MSI, Asus, Acer, Dell ve Alienware'in uluslararasi garantisi var.