Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bunlar lens, nem çember gözlükleri gibi ürünler, ancak vergi nedeni ile ürünleri getirme problemi yaşayacağım.

Bu konu hakkında ne yapılabilir? Bu tarz durumlarda istisna gösterilmiyor mu? Başka bir çözüm mü aramam gerekiyor?

Çözüm
Kendin gidip dönüşte yolcu beraberi eşya olarak getirebilirsin, yurt dışında yaşayan bir arkadaşın gelirken yanında getirebilir. Onun dışında şu an kargo ile basit şekilde getirtmen mümkün değil maalesef.
Kendin gidip dönüşte yolcu beraberi eşya olarak getirebilirsin, yurt dışında yaşayan bir arkadaşın gelirken yanında getirebilir. Onun dışında şu an kargo ile basit şekilde getirtmen mümkün değil maalesef.

Çözüm

Rezillik, neyse bir şey demeyeceğim. Kendi başıma gitme imkanım olacağını sanmıyorum. Tanıdık yok yurt dışında olan ancak bir şeyler ayarlamaya çalışacağım.

Rezillik, neyse bir şey demeyeceğim. Kendi başıma gitme imkanım olacağını sanmıyorum. Tanıdık yok yurt dışında olan ancak bir şeyler ayarlamaya çalışacağım.
Bence de rezillik. Sağlık raporu, reçete vs. aracılığıyla kısacası doktor kararıyla getirtilen, Türkiye'den temin edilemeyen ürünler için istisna uygulanabiliyor işin sonunda ama bunun için de resmi tıbbi karar çıkmış olması gerekiyor, onu da kimsenin yapacağını sanmıyorum.

Bence de rezillik. Sağlık raporu, reçete vs. kısacası doktor kararıyla getirtilen, Türkiye'den temin edilemeyen ürünler için istisna uygulanabiliyor işin sonunda ama bunun için de resmi tıbbi karar çıkmış olması gerekiyor, onu da kimsenin yapacağını sanmıyorum.

Şaka gibi ya, kaç senedir uğraşıyorum iyileşmek adına, gidiyorum en sonunda gerçekten işe yarayabilecek çözümler buluyorum onu da devlet yüzünden yapamıyorum.