Merhaba, ben ocak sonunda Almanya’ya gidip orada 1 hafta kalacağım. Başlıkta da yazdığı gibi PlayStation 5 almak istiyorum ama Avrupa fiyatı 500 euro, yani yaklaşık 24.500 TL olarak görünüyor. Acaba yanlış modele mi bakıyorum? Yurt dışından daha önce konsol alan varsa yardımcı olursa sevinirim. Aksi takdirde Türkiye fiyatı neredeyse daha uygun geliyor. (Not: Garanti önemli değil.)
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Büyük ihtimalle yanlış bakıyorsunuz. Ben İtalya üzerinden baktığım zaman dijital Edition böyle gözüküyor. Ayrıca attığım rehberi dikkatli okursanız ve bu olayın Amazon Almanya için geçerli olup olmadığını kontrol ederseniz %20 civarında vergi iadesi de alıp ₺14.000 civarına çözebilirsiniz. Rehber.
Büyük ihtimalle yanlış bakıyorsunuz. Ben İtalya üzerinden baktığım zaman dijital Edition böyle gözüküyor. Ayrıca attığım rehberi dikkatli okursanız ve bu olayın Amazon Almanya için geçerli olup olmadığını kontrol ederseniz %20 civarında vergi iadesi de alıp ₺14.000 civarına çözebilirsiniz.
Eki Görüntüle 209619
Ben resmi ortak tavsiye edilen fiyata bakmışım eğer dediğiniz gibi bir durum varsa yurt dışından almak çok daha mantıklı oluyor benim için.
Blackraven
Üstün
Ben resmi ortak tavsiye edilen fiyata bakmışım eğer dediğiniz gibi bir durum varsa yurt dışından almak çok daha mantıklı oluyor benim için.
Sony Black Friday dönemi olduğu için fiyatı €350 indirmişti umarım siz gelene kadar bu kampanya bitmez. Ben de bu kampanyadan yararlanarak Amazon.it üzerinden aldım ve vergi iadesi ile birlikte €280 civarına geldi.
Sony Black Friday dönemi olduğu için fiyatı €350 indirmişti umarım siz gelene kadar bu kampanya bitmez. Ben de bu kampanyadan yararlanarak Amazon. İt üzerinden aldım ve vergi iadesi ile birlikte €280 civarına geldi.
Yardımınız için teşekkürler iyi akşamlar.
Büyük ihtimalle yanlış bakıyorsunuz. Ben İtalya üzerinden baktığım zaman dijital Edition böyle gözüküyor. Ayrıca attığım rehberi dikkatli okursanız ve bu olayın Amazon Almanya için geçerli olup olmadığını kontrol ederseniz %20 civarında vergi iadesi de alıp ₺14.000 civarına çözebilirsiniz. Rehber.
Eki Görüntüle 209619
Turist olarak nasıl alacağız? Otele mi gelecek ürün?
Tamam anladım olayı. Bize işe yaramaz bu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı