Cicense35
Çalışkan
Bütçem 18500 en fazla. Çok yüksek bir şey istemiyorum. Gereksiz harcama olur. Ekran ve kamera iyi olsun yeter bana. Oyun falan yılda 1 oynarım oynamıyorum eskisi kadar.
Türkiye’de hem zaten var hemde yakın zamanda yaygınlaşır diye düşünüyorum.
Bütçem 18500 en fazla. Çok yüksek bir şey istemiyorum. Gereksiz harcama olur. Ekran ve kamera iyi olsun yeter bana. Oyun falan yılda 1 oynarım oynamıyorum eskisi kadar.
3a yok su an. Yayginlasmaz. Bizim halkimiz stok android sevmiyor. Pixel yurt disinda cok satiyor. Su an eger farkli gozukmek istiyorsa konu sahibi, Nothing Phone en mantiklisi.Türkiye’de hem zaten var hemde yakın zamanda yaygınlaşır diye düşünüyorum.
Çünkü 2a az da olsa yaygındı. Zaten konu sahibi Türkiye’de yaygın olmayan istiyor.3a yok su an. Yayginlasmaz. Bizim halkimiz stok android sevmiyor. Pixel yurt disinda cok satiyor. Su an eger farkli gozukmek istiyorsa konu sahibi, Nothing Phone en mantiklisi.
Pixellerin batarya sureleri pek iyi degil bu arada. Hatta Pixel 9, S24 FE'den daha az ekran suresi veriyor.Çünkü 2a az da olsa yaygındı. Zaten konu sahibi Türkiye’de yaygın olmayan istiyor.
Pardon, bütçeyi dikkat etmemişim.Bütçem 18500 en fazla. Çok yüksek bir şey istemiyorum. Gereksiz harcama olur. Ekran ve kamera iyi olsun yeter bana. Oyun falan yılda 1 oynarım oynamıyorum eskisi kadar.
Kamerası ne güzelmiş telefonun alasım geldi de 890 dolar başlangıç fiyatı