Detaylar
Kim cevapladı?YasinCmcla
Başarılı
Öyle bir platform varsa bana da haber verin.
Blackraven
Üstün
30€ sınırını firmalar koymuyor devlet koyuyor. Aliexpress gibi yerlerde alıcılar ile konuşup "bana bunu ürünü 30€'nun altında gösterip yolla" diyebilirsin ama gümrük memuru ürünü görüp bu ürün 30€'dan pahalı diye vergi çıkartabilir ve hiçbir şey yapamazsın. Riskli işler kısaca.
YurtdıÅı alıÅveriÅ sınırı 30 euro'ya düÅürüldü detaylar burada yazıyor.
Forumda bir kişi kulaklıkta yapmıştı ama adını hatırlamıyorum.
Forumda bir kişi kulaklıkta yapmıştı ama adını hatırlamıyorum.
€30 sınırını firmalar koymuyor devlet koyuyor. AliExpress gibi yerlerde alıcılar ile konuşup "bana bunu ürünü €30'nun altında gösterip yolla" diyebilirsin ama gümrük memuru ürünü görüp bu ürün €30'dan pahalı diye vergi çıkartabilir ve hiçbir şey yapamazsın. Riskli işler kısaca.
pars
Üstün
Glocalzone var başka var mı?
Kişilerin bireysel getirip tax free (vergisiz) aldıkları sistemler var.
Glocalzone sisteminde işleyen rakip platformları diyorum. Bunlar tam da bu şekilde işliyor.30€ sınırını firmalar koymuyor devlet koyuyor. Aliexpress gibi yerlerde alıcılar ile konuşup "bana bunu ürünü 30€'nun altında gösterip yolla" diyebilirsin ama gümrük memuru ürünü görüp bu ürün 30€'dan pahalı diye vergi çıkartabilir ve hiçbir şey yapamazsın. Riskli işler kısaca.
Kişilerin bireysel getirip tax Free (vergisiz) aldıkları sistemler var.
Ürünü kişi kendisi getirince 500 dolar civarında olan Xbox PS vergisiz getirilebiliyor. Tabii ticaret amaçlı getiremiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
WhatGeek var teknolojik ürün alacaksaniz. Vergi çıkmıyor ve aldıktan sonra mail atarsaniz ürünün fiyatını düşük gösterip vergi çıkmamasını sağlıyorlar. Düşük gösterdikleri için de 30 Euro sınırına takılmıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-